Sara Carbonero de beeldschone vrouw van Iker Casillas

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Sport presentatrice
  • Bijzonderheden: Sara Carbonero is een Spaanse sportjournaliste

Sara Carbonero is een bekende sportjournalist

Sara Carbonero is de vrouw van Iker Casillas. Sara en Iker zijn beide zeer bekend. Iker over de hele wereld en Sara vooral in Spanje. In Spanje presenteerde Sara namelijk verschillende televisie programma’s. En daarnaast is ze werkzaam als sportjournalist. Samen met vriendinnen heeft ze ook nog een eigen kledingmerk opgericht. In juli 2009 werd Sara door de Amerikaanse FHM uitgeroepen tot “The Sexiest Reporter in the World”. Bekijk hier beneden snel haar foto’s om te beoordelen of je het hiermee eens bent.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Levende legende Iker Casillas

Iedereen die ook maar iets met voetbal heeft kent deze man. Iker Casillas is namelijk een levende legende. Voor veel Nederlanders hangt er waarschijnlijk toch iets negatiefs rondom Iker Casillas. We hebben het dan natuurlijk over “de teen van Iker Casillas”. Dit gaat over toch wel één van de pijnlijkste momenten uit de Nederlandse voetbalgeschiedenis. Arjen Robben kon tijdens de WK finale van 2010 Nederland op voorsprong zetten. Maar in een uiterste poging kon Iker Casillas hem hiervan weerhouden, met zijn teen wel te verstaan.

Desondanks is hij natuurlijk een geweldige sportman en een voorbeeld voor vele. Deze man heeft letterlijk alles gewonnen wat er te winnen valt. 3x de Champions League, 2x Europees Kampioen met Spanje, 1x Wereld Kampioen met Spanje. En dit is nog maar een kleine greep uit de prijzenkast van deze legende.

Een zwarte bladzijde uit zijn carrière is toch wel dat hij op 1 mei 2019 werd getroffen door een hartaanval. Hij voelde zich op de training van FC Porto al niet goed en toen ging het goed mis. Hij werd in een ziekenhuis direct gedotterd. Hij verkeerde daarna al snel in gezonde toestand en op 1 juli 2019 begon hij weer mee te doen met de teamtrainingen. Hij hervatte zijn loopbaan bij FC Porto in november 2019. Uiteindelijk besloot hij eind 2019 definitief te stoppen met voetballen.

Wil jij nou nog meer zien van Sara Carbonero? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!