Sara Lopez is de knappe vriendin van Charly Musonda Jr

Dat Sara van fashion houdt is meteen duidelijk als je haar Instagram-account bezoekt. Op veel foto’s is te zien in de nieuwste fashion. Daarnaast gaat ze het liefst naar het strand toe om lekker te zonnen. Ze gaat maar al te graag schaars gekleed de deur uit. Hoelang de twee al samen zijn is niet bekend. Daarnaast is het ook niet bekend waar de twee elkaar hebben leren kennen. Ben benieuwd naar foto’s van Sara Lopez? Scroll dan vast verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Charly Musonda Jr

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden:

De tekst gaat verder onder de foto’s

Charly Musonda Jr is speler van Vitesse

De Belgische middenvelder wordt tussen 2018 en 2020 verhuurd aan Vitesse door de Engelse club Chelsea. Chelsea nam hem in 2012 al over van de Belgische club Anderlecht. Hij is vervolgens veel verhuurd aan andere clubs. Zo kwam hij al uit voor Spaanse Real Betis en het Schotse Celtic. Door een blessure aan zijn knie kwam hij pas tot vier wedstrijden voor de club uit Arnhem. Bij Real Betis speelde hij de meeste wedstrijden namelijk 24. Doordat hij al zo lang onder contract staat bij Chelsea heeft hij inmiddels al best wat mooien prijzen mogen winnen. Zo werd hij met Chelsea al eens kampioen van Engeland en won hij de beker met ze.

Bekijk nog meer foto’s van de vriendin van Charly Musonda Jr

Ben je benieuwd naar nog meer foto’s van Sara Lopez? Bekijk dan eens haar Instagram-account daar staan namelijk nog meer foto’s van haar.

Benieuwd naar andere WAGS? Je vindt hier bijvoorbeeld ook Estelle Bergkamp de vriendin van Donny van de Beek.