Sara Madeira is de leuke vriendin van David Luiz

Ondanks dat ze al lang samen is met David Luiz zijn ze nog niet getrouwd. Dat het stel erg gelukkig is, is een feit. Sara is een zorgzame vrouw, ze werkt namelijk in een ziekenhuis in Londen als verpleegster. Ze maakt tevens geen gebruik van Social Media. De foto’s hieronder zijn van een ander Instagram-account. Het heeft er alle schijn van dat de Braziliaanse het liefst uit de spotlights blijft.

 

Meer informatie over de vrouw van David Luiz

  • Nationaliteit: Braziliaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Verpleegster
  • Bijzonderheden: David Luiz en Sara Madeira zijn al lang samen maar zijn nog niet getrouwd

De tekst gaat verder onder de foto’s

David Luiz speler van Arsenal

8 augustus 2019 maakte Arsenal 8,9 miljoen euro over aan Chelsea voor de Braziliaanse centrumverdediger. Samen met Chelsea won hij de Premier League en de Champions League. Dat was voordat hij werd verkocht aan PSG. De Franse club betaalde in 2014 49,5 miljoen voor David Luiz. Hij werd twee keer kampioen van Frankrijk met de club uit Parijs. David Luiz mocht ook al vaak uitkomen voor zijn vaderland. Al sinds 2010 is hij international van Brazilië.

 

Sara Madeira op Social Media.

Ondanks dat de vrouw van David Luiz geen eigen socials heeft is er wel een Instagram-account van haar door iemand anders gemaakt.

 

Benieuwd naar meer Braziliaanse WAGS? Bekijk dan hier het overzicht. Je vindt hier bijvoorbeeld de vrouw van Marcelo, Clarice Alves.