Sara Salamo de vriendin van Isco Alarcon

Wij stellen aan je voor: Sara Salamo, de vriendin van Real Madrid ster Isco Alarcon! Dit is een echt Spaans sterren koppel. Niet alleen Isco is namelijk een bekendheid in Spanje, maar ook zijn vriendin. Ze is namelijk een bekende actrice in eigen land.

De tekst gaat verder onder de foto’s

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Actrice
  • Bijzonderheden: Sara Salamo is niet alleen de vriendin van Isco Alarcon, maar ook een bekende Spaanse actrice.

Sara is in eigen land een bekende actrice

Sara is geboren in Tenerife op 20 januari 1992. Zij en Isco zijn bij elkaar sinds 2017. Ze kwamen met elkaar in aanraking via social media. Inmiddels heeft het stel een zoontje gekregen genaamd: Theo!

Een apart gegeven is dat Sara fan is van de rivaal van de werkgever van haar vriend, namelijk Atletico. Dit zorgde er zelfs voor dat Sara werd bedreigd op social media. Gelukkig zijn deze bedreigingen gestopt.

Wie bekend is met Spaanse films zou Sara kunnen kennen van rollen in The Glorious Seven, Wild Oats, Foam Party en Brigada Costa del Sol.

Over de voetballer Isco Alarcon

Isco werd geboren op 21 april 1992 en is een Spaans voetballer die doorgaans als aanvallende middenvelder speelt. Hij tekende op 27 juni 2013 bij Real Madrid, dat €30.000.000,- voor hem betaalde aan Málaga CF.

Kan jij geen genoeg krijgen van Sara? Bekijk dan haar Instagram pagina.

Ben jij na deze WAG op zoek naar nog meer leuke WAGS? Dan is de vriendin van Cristiano Ronaldo misschien wel wat voor je!