Sara Scaperrotta is de beeldschone vriendin van Nicolo Zaniolo

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Stond model voor enkele grote merken

Sara is werkzaam als model

Sara Scaperrotta is de vriendin van Nicolo Zaniolo. Deze Italiaanse schone is werkzaam als model. Dit doet ze absoluut niet onverdienstelijk, ze stond namelijk al voor enkele grote merken model. De relatie tussen Sara en Nicolo is nog vrij pril. Pas eind 2019 maakte ze deze wereldkundig. We weten we dat dit knappe stel samenwoont in het prachtige Rome. Hier is Nicolo actief als voetballer bij AS Roma en timmert Sara hard aan de weg als model. Bekijk hier beneden snel de prachtige foto’s van Sara!

De tekst gaat verder onder de foto’s

AS Roma speler Nicolo Zaniolo

Deze jonge Italiaanse middenvelder werd geboren in Massa op 2 juli 1999. Nicolo kwam in de jeugd uit voor zowel Fiorentina als Inter. Hij heeft echter voor beide nooit één wedstrijd in het eerste elftal gespeeld. In de zomer van 2018 tekende Nicolo namelijk een contract in de Italiaanse hoofdstad. AS Roma betaalde 4.5 miljoen euro voor hem aan Inter. Bij AS Roma maakte Nicolo nog een goede ontwikkeling door en ontpopte hij zich tot een zeer technisch begaafde aanvallend middenvelder.

Op 12 januari 2020 speelde AS Roma de topper tegen Juventus. Tijdens een fantastische rush van Nicolo kwam hij in botsing met onze eigen Matthijs de Ligt. Deze botsing bleek grote gevolgen te hebben voor Nicolo. Hij scheurde hierbij zijn kruisband af en staat daarmee minimaal 6 maanden aan de kant. Dit betekend ook dat Nicolo het EK voetbal helaas aan zich voorbij moet laten gaan.

Wil jij nou nog meer zien van Sara? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!