Sarah Kehrer de super knappe vriendin van Serge Gnabry

Mexico, Amerika, Frankrijk en en Zuid Afrika zijn landen waar Sarah komt voor haar modellenwerk. De Amerikaanse heeft op Instagram meer dan 75.000 volgers. Het is de vraag hoevaak het stel elkaar ziet aangezien ze allebei een heel druk leven hebben. In haar vrije tijd gaat ze het liefst chillen op het strand. De meeste foto’s op haar account zijn daar genomen. Benieuwd naar meer foto’s? Scroll dan naar beneden.

Meer informatie over de vriendin van Serge Gnabry

  • Nationaliteit: Amerikaans
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Sarah Kehrer reist als model de hele wereld over

De tekst gaat verder onder de foto’s

Serge Gnabry speelt bij Bayern München

1 juli 2017 verkocht Werder Bremen de Duitse spits aan Bayern München. Daarvoor moest de club uit Bayern 8 miljoen euro overmaken. Hij werd het zelfde jaar meteen verhuurd aan TSG Hoffenheim. In de 22 wedstrijden dat hij voor Hoffenheim speelde scoorde hij 10 keer. Reden genoeg voor Bayern München om hem terug te halen. Inmiddels heeft hij meer dan 40 wedstrijden gespeeld voor het eerste en wist het al meer dan 15 keer het net te vinden. Sinds 2016 is Gnabry ook international van Duitsland. Hier staat hij 1 op 1.

 

Meer foto’s van de vriendin van Serge Gnabry

Benieuwd naar meer informatie en foto’s van Sarah Kehrer? Bekijk dan eens haar Instagram-accout.

 

Een overzicht met alle Amerikaanse WAGS vind je hier. Hier vind je bijvoorbeeld Paige Almendariz de vriendin van Rob Holding.