Sarah Kohan de beeldschone vrouw van Javier Hernandez

Wags And More stelt aan je voor: Sarah Kohan! De Australische vriendin van Javier Hernandez, beter bekend als Chicharito. Deze WAG is niet alleen getrouwd met een international van Mexico. Maar timmert zelf ook behoorlijk aan haar eigen carrière. Ze is namelijk een model dat bekend is in zowel binnen als buitenland. Tegenwoordig is het stel woonachtig in Sevilla, de stad waar Javier Hernandez voetbalt.

De tekst gaat verder onder de foto’s

  • Nationaliteit: Australisch
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Sarah Kohan is een internationaal bekend model

Sarah Kohan is een bekend internationaal model

Sarah is niet alleen bloedmooi, maar ook nog eens een bijzonder slimme meid. Ze ronde namelijk aan de Harvord universiteit haar studie rechten af. Wanneer we naar de Instagram van Sarah Kohan kijken dan ziet het ernaar uit dat ze houdt van reizen en mooie plaatjes schieten op het strand. Iets waar wij absoluut niet rouwig om zijn. En wij zijn niet de enige, aangezien ze ruim 1.5 miljoen volgers heeft op haar Instagram pagina.

In 2019 zijn Sarah en Javier getrouwd. En in hetzelfde jaar zijn ze ook voor de eerste keer ouders geworden van hun zoontje.

Momenteel staat Javier Hernandez onder contract bij Sevilla FC. Hiervoor heeft hij een hoop andere clubs gediend, met een aantal hele grote namen ertussen. Denk hierbij aan Real Madrid, Manchester United, West Ham United en Bayer 04 Leverkusen. Dit is bepaald geen lijstje om je voor te moeten schamen. Ja deze Javier Hernandez heeft het behoorlijk goed voor elkaar vinden wij. Hij woont in het prachtige Sevilla, en ook nog eens samen met deze prachtige vrouw.

Nog geen genoeg gekregen van Sarah Kohan? Check dan haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar nog meer leuke WAGS? Dan is de pagina van Jutta Leerdam misschien wel wat voor jou!