Sarah Schmidt is de mooie vriendin van Tyler Adams

Sarah Schmidt is samen met haar vriend naar Duitsland verhuist in 2019 aangezien hij is gaan spelen voor de Duitse club RB Leipzig. Er is voor de rest niet heel veel bekend over haar. We weten niet hoe lang ze al een relatie hebben en of ze nog studeert of werkt. Haar Instagram-account staat op privé. De foto’s die we hebben gevonden van de Amerikaanse staan op het Instagram-account van haar vriend. Benieuwd? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Tyler Adams

  • Nationaliteit: Amerikaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden:

De tekst gaat verder onder de foto’s

Tyler Adams is speler van RB Leipzig

Op 1 januari 2019 is de Amerikaanse middenvelder speler geworden van RB Leipzig. De Amerikaanse club NY Red Bulls ontving 2,63 miljoen euro voor de defensieve middenvelder. Tussen 2016 en 2018 speelde hij 59 wedstrijden voor de club uit de MLS. Twee keer wist hij voor ze te scoren. Bij zijn nieuwe werkgever speelde hij meer dan 10 keer. Een vaste basisplaats heeft hij echter nog niet weten te veroveren. Sinds 2017 is Adams ook international van Amerika. Hij kwam al meer dan 10 keer in actie voor zijn vaderland.

 

Nog meer foto’s van de vriendin van Tyler Adams

Kan je geen genoeg krijgen van de Amerikaanse? Wij raden je dan haan om eens haar Instagram-account te bekijken.

 

Benieuwd naar meer WAGS uit Amerika? Check dan deze pagina. Hier vind je namelijk een overzicht met alle WAGS op deze pagina. Hier vind je bijvoorbeeld ook Paige Almendariz de vriendin van Rob Holding.