Sethanie Taing is de knappe vriendin van Julian Draxler

  • Nationaliteit: Frans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Danseres
  • Bijzonderheden: Is een bekende choreograaf

Sethanie is professioneel danseres

Sethanie Taing is de vriendin van Julian Draxler. Dit stel kreeg in 2019 een relatie. Voorheen wat Julian Draxler samen met Lena Stiffel, waarmee hij zelfs verloofd was. Sethanie is een Franse danseres en choreograaf. Op haar Instagram pagina staan allerlei filmpjes waarop je haar in actie kunt zien. Daarnaast houdt ze ervan om zichzelf in bikini op de foto te zetten. Bekijk nu haar prachtige foto’s op wagsandmore.nl.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Duits international Julian Draxler

Julian Draxler is een Duitse voetballer die werd geboren in Gladbeck op 20 september 1993. In 2001 kwam deze Duitser in de jeugd van Schalke 04 terecht. Voor deze club maakte hij in 2010 zijn debuut in het eerste elftal. Draxler en Schalke 04 bleek een gelukkig huwelijk te zijn. Hij in de vijf jaar dat hij in het eerste speelde meer dan 120 wedstrijden voor de club. In 2015 maakte Draxler een gevoelige overstap naar VfL Wolfsburg, dat ruim 35 miljoen euro voor hem betaalde aan Schalke 04. Bij Wolfsburg bleef het echter maar bij één seizoen.

Op 24 december 2016 tekende Draxler namelijk een contract bij de Franse grootmacht Paris Saint-Germain. Of we deze overstap een echt succes kunnen noemen weten we niet zeker. Draxler is namelijk lang niet altijd verzekerd van een basisplaats. Dit komt mede door blessureleed maar ook vanwege de enorme concurrentie die hij ondervindt.

Wil jij nou nog meer zien van Sethanie Taing? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!