Shakira de wereldberoemde vriendin van Gerard Pique

Wij denken niet dat deze WAG nog enige introductie nodig heeft. We hebben het hier dan ook niet over de eerste beste WAG. Nee we hebben het over Shakira! De wereldberoemde Colombiaanse zangeres die doorbrak met Whenever Wherever. Nu Shakira niet het enige beroemde lid van haar gezin. Ze is namelijk getrouwd met Barcelona ster Gerard Pique.

 

De tekst vervolgd onder de mooie foto’s van Shakira.

 

  • Nationaliteit: Colombiaans
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Zangeres
  • Bijzonderheden: Is een wereld beroemde zangeres. En brak door met het nummer: Whenever Wherever

Shakira 10 jaar ouder dan Pique

Het stel heeft elkaar in 2011 ontmoet. Volgens de geruchten tijdens een shoot voor een clip van het nummer Waka Waka. Samen hebben ze twee zoons, genaamd: Milan en Sasha.
Voor haar relatie met Pique had Shakira 11 jaar verkering met de zoon van de toenmalig president van Argentinië. In de jaren is ze dus ook wel gewend geraakt om in de media te verschijnen. Iets wat niet anders is sinds haar relatie met Pique. Na het vermeende vreemdgaan van haar ex vriend eindigde ze relatie. Waarna ze uiteindelijk Pique heeft ontmoet en de rest is geschiedenis.

Shakira staat natuurlijk niet alleen bekend om haar zang kunsten, want veel nieuwe hits komen niet meer uit. Maar we kennen haar ook zeker vanwege haar soepele heupen en prachtige lichaam. Op haar Instagram pagina kan je uitgebreid verder genieten van deze WAG!

Ben jij nou nog opzoek naar meer mooie WAGS? Dan is Caro Calvagni zeker een aanrader om eens te bekijken.