De Zweedse Shanga Forsberg is de vrouw van Emil Forsberg

Het Zweedse stel is getrouwd in 2016. Ze hebben elkaar echter leren kennen in 2010. We weten niet of Shanga een baan heeft. Wellicht is ze veel te druk met het opvoeden van haar dochtertje. Wanneer haar man moet voetballen gaat ze graag naar het stadion om te kijken. Vooral de interlands bezoekt ze graag. Ze kleed zich dan ook graag in het voetbalshirt van haar man. Benieuwd naar foto’s van haar? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vrouw van Emil Forsberg

  • Nationaliteit: Zweeds
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Shanga en Emil hebben samen een dochtertje

De tekst gaat verder onder de foto’s

Emil Forsberg is speler van RB Leipzig

7 januari 2015 maakte de Zweedse linksbuiten de overstap van het Zweedse Malmö FF. De Duitse club uit de Bundesliga moest 3,7 miljoen euro voor hem betalen. Met zijn vorige werkgever werd hij twee keer kampioen van Zweden. Bij Leipzig staat de teller inmiddels op meer dan 130 wedstrijden en meer dan 25 doelpunten. Hij wist nog geen prijzen te winnen bij de club. Sinds 2015 is hij ook international van Zweden. Hij speelde al meer dan 50 wedstrijden voor zijn vaderland.

 

Nog meer foto’s van de vrouw van Emil Forsberg

Benieuwd naar nog meer foto’s van Shanga Forsberg? Bekijk dan eens haar Instagram-account.

 

Benieuwd naar meer WAGS uit Zweden? Check dan de pagina met Zweedse WAGS. Wat dacht je van Helena Seger de 10 jaar oudere vrouw van Zlatan Ibrahimovic.