Shani Alderweireld is de mooie vrouw van Toby Alderweireld

Veel is er niet bekend van Shani Alderweireld. Ze heeft haar Instagram-account op privé staan. Ze besteed haar tijd het liefste in de buitenlucht met haar paarden. Ze heeft een Instagram-account waar ze haar dressuur skills laat zien. Shani woont samen met haar gezin in Londen aangezien manlief speelt voor Tottenham Hotspur.

 

Meer over de vrouw van Toby Alderweireld

  • Nationaliteit: Belgisch
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Dressuurruiter
  • Bijzonderheden: Tomy en Shani hebben samen een kindje

De tekst gaat verder onder de foto’s

Toby Alderweireld speler van Tottenham Hotspur

Atletico Madrid ontving 16 miljoen euro in 2015 voor de Belgische centrumverdediger in 2015. De Belg speelde inmiddels al meer dan 125 wedstrijden voor de Spurs. In seizoen 2018/2019 verloor het de Champions League finale van Liverpool. Nog nooit was de club uit Londen zo dicht bij hun eerste Champions League overwinning. De prijzenkast van Alderweireld staat niet heel vol. Bij Ajax pakte hij de meeste prijzen. Daar won hij vier keer de Eredivisie en twee keer de KNVB beker. Hij werd met België derde tijdens het WK van 2018 in Rusland.

 

Mis niets van Shani Alderweireld

Houdt deze pagina goed ind de gaten als je niets wil missen van de vrouw van Toby Alderweireld. Deze wordt vaak voorzien van nieuwe info en foto’s.

 

Benieuwd naar meer Belgische WAGS? Klik hier voor een overzicht. Denk bijvoorbeeld aan Michèle de Bruyne de knappe vrouw van Kevin de Bruyne.