Shania Adriana is de knappe vriendin van Thomas Buitink

Wanneer je het Instagram-account van Shania bezoekt wordt meteen duidelijk dat ze erg van sporten houdt. Regelmatig post ze foto’s van dat ze in de sportschool is. Shania heeft enkele tatoeages waaronder een lotusbloem op haar rechter onderarm. Ze heeft tevens een tatoeage op haar pols met de tekst TBH. Shania en Thomas zijn al sinds hun jeugd bij elkaar en hebben het nog steeds erg leuk samen als we de foto’s mogen geloven. Benieuwd naar de foto’s? Scroll dan vast verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Thomas Buitink

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Student
  • Bijzonderheden: Is net als haar vriend erg sportief

De tekst gaat verder onder de foto’s

Thomas Buitink is speler van Vitesse

Thomas Buitink komt uit Nijkerk en speelt al sinds zijn jeugd bij Vitesse. De centrumspits maakte in 2018 zijn debuut voor het eerste van Vitesse en speelde al meer dan 20 wedstrijden. Al meer dan 5 keer scoorde de talentvolle speler voor de club uit Arnhem. Thomas speelde al voor Oranje onder de 15 tot en met Oranje onder de 20. Als hij deze lijn door gaat zetten zal hij ongetwijfeld ook voor Oranje onder de 21 gaan spelen. Wie weet gaat hij ooit wel schitteren in het eerste elftal van Nederland.

Bekijk nog meer foto’s van de vriendin van Thomas Buitink

Ben je benieuwd naar nog meer foto’s van Shania Adriana? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor nog meer foto’s.

Benieuwd naar meer WAGS uit Nederland? Bekijk dan het overzicht met Nederlandse WAGS. Je vindt hier bijvoorbeeld Estelle Bergkamp de vriendin van Donny van de Beek.