Shannon de Lima is de nieuwe vriendin van James Rodriguez

  • Nationaliteit: Venezolaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Shannon de Lima is de vriendin van James Rodriguez. Hiervoor was ze getrouwd met Marc Anthony

Shannon de Lima was voorheen getrouwd met Marc Anthony

Shannon de Lima is de adembenemend mooie vriendin van James Rodriguez. Dit Venezolaanse model behoort zeker tot één van de mooiste WAGS van de wereld. Deze vriendin van James Rodriguez is hiervoor al eens getrouwd geweest. En niet met de minste, namelijk met zanger en acteur Marc Anthony. Uit een andere relatie heeft Shannon de Lima al een zoontje, hij werd geboren in 2007. In 2019 is Shannon de Lima bevallen van haar eerste kindje samen met James Rodriguez.

De tekst gaat verder onder de foto’s

James Rodriguez was getrouwd met de zus van David Ospina

Niet alleen Shannon is eerder getrouwd geweest maar ook James is hiervoor met een andere vrouw getrouwd geweest. Hij was namelijk getrouwd met de zus van oud Arsenal keeper David Ospina. Helaas heeft dit huwelijk geen stand gehouden.

Wat weten wij over James Rodriguez

James Rodriguez werd geboren in Cucuta op 12 juli 1991. Hij is van Colombiaanse komaf. Zijn grote doorbraak kwam tijdens het WK van 2014 in Brazilië. Hier maakte James grote indruk door uit te blinken met zijn land. Hij met zes doelpunten topscorer van het toernooi. Zodoende verdiende hij een transfer naar het grote Real Madrid in 2014. Zij namen hem over van AS Monaco voor een slordige 80 miljoen euro. Na een uitleenperiode naar Bayern Munchen is James weer terug op zijn oude nest bij Real.

Wil jij nou nog meer zien van Shannon? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar een andere leuke WAG? Wij doen graag een suggestie, dus laat je verrassen en bekijk snel de volgende WAG