Silvija Brozovic de knappe vrouw van Marcelo Brozovic

  • Nationaliteit: Kroatisch
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Afgestudeerd in biologie
  • Bijzonderheden: Silvija en Marcelo zijn in 2016 in het huwelijksbootje gestapt

Silvija en Marcelo zijn in 2016 getrouwd

Silvija Brozovic is natuurlijk de prachtige vrouw van Marcelo Brozovic. In 2012 ontmoeten zij elkaar waarna ze 4 jaar later in 2016 elkaar het jawoord hebben gegeven. In 2017 beviel de vrouw van Marcelo van hun eerste dochtertje Aurora. Silvija is afgestudeerd in de biologie. We weten op dit moment niet of ze ook werkzaam is in deze richting. Wel is ze fanatiek supporter van haar eigen man en het nationale team van haar land.

De tekst gaat verder onder de foto’s

De middenvelder Marcelo

Marcelo is geboren in Zagreb op 16 november 1992. De middenvelder begon zijn voetbalcarrière bij een kleine club uit eigen land. Deze eerste grote club waar Marcelo voor uitkwam is Dinamo Zagreb. Hier speelde hij van 2012 tot 2015. Hierna vertrok hij richting de Italiaanse competitie. En ging hij spelen bij Inter. Hier is hij een vaste waarde in het team.

Inter doet het sinds 2 seizoenen weer naar behoren. Na het winnen van de champions league in 2010 ging het hard bergafwaarts met de club uit Milaan. Gelukkig wordt er weer goed beleid gevoerd sinds 2 seizoenen en hebben zij de weg omhoog weer gevonden. Dit seizoen strijden ze zelfs met Juventus om de titel.

Wil jij nou nog meer zien van Silvija? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Wil jij nog meer knappe WAGS ontdekken? Bekijk dan de volgende SUGGESTIE van WAGSANDMORE en laat je verrassen!