Sinem Gundogdu de knappe vriendin van Hakan Çalhanoğlu

  • Nationaliteit: Turks
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Sinem Gundogdu en Hakan Çalhanoğlu hebben samen een kindje.

Sinem en Hakan hebben samen een dochtertje

Sinem Gundogdu is de knappe Turkse vrouw van Hakan Çalhanoğlu. Dit in Milaan woonachtige stel is heel erg gelukkig samen met hun dochtertje. Na jaren van verkering is dit Turkse stel uiteindelijk met elkaar getrouwd. Helaas is er weinig over de vrouw van Hakan Çalhanoğlu bekend. Ze komt niet graag in de media en geeft zelden interviews.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Wat kunnen wij vertellen over Hakan Çalhanoğlu

Hakan Çalhanoğlu is geboren in Mannheim op 8 februari 1994. Hakan is in het bezit van zowel een Duits als een Turks paspoort. Hij komt echter al sinds jonge leeftijd uit voor de nationale teams van Turkije. De eerste echt bekende club die Hakan diende was Hamburger SV. Voor deze club kwam hij van 2012 tot 2014 uit. Vanwege zijn goede spel bij HSV trok Hakan de aandacht van competitie genoot Bayer 04 Leverkusen. Hier tekende hij in 2014 een contract. En dit bleek een schot in de roos. Hakan ontwikkelde zich tot één van de smaakmakers van de Bundesliga en vermaakte het publiek met zijn prachtige techniek.

Uiteraard kon een transfer naar een echte topclub niet lang uitblijven. In 2017 maakte hij dan ook een overstap naar het grote AC Milan. Een grootmacht die qua naam zeker nog aanzien heeft, maar waar het mooie voetbal van vroeger toch al tijden niet meer terug te vinden is. Hakan heeft inmiddels al een dikke 70 wedstrijden voor de club uit Milaan gespeeld.

Wil jij nou nog meer zien van Sinem Gundogdu? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!