Sofi Balbi is de leuke vrouw van Luis Suarez

Wags And More stelt aan je voor: Sofi Balbi! De jeugdliefde en sinds 2009 vrouw van FC Barcelona spits Luis Suarez. Deze blondine die net als Luis uit de hoofdstad van Uruguay komt kent hem als sinds 2001. Volgens de verhalen had Luis het destijds alles behalve breed thuis. Vandaar dat hij als straatveger wat bij probeerde te verdienen. Dit allemaal om het meisje waarop hij verliefd was mee uit eten te kunnen nemen. En je raadt het al, dit meisje was Sofi Balbi.

De tekst gaat verder na de foto’s!

  • Nationaliteit: Uruguayaans
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: –
  • Bijzonderheden: Zijn al sinds hun jeugd samen en hebben samen drie kinderen

Luis en Sofi kennen elkaar al sinds 2001

In tegenstelling tot de armoede bij Luis thuis, had Sofi het thuis een stuk beter. Dit was echter geen reden voor haar familie om Luis niet warm te ontvangen. Sofi Balbi verliet Montevideo in 2003, en vertrok naar Barcelona. Drie jaar later vertrok ook Luis naar Europa, om te gaan spelen bij FC Groningen. Nu was hij weer dichterbij zijn grote liefde. En vloog dan ook met grote regelmaat naar Barcelona om Sofi te zien. In 2009 trouwde het stel en kreeg samen drie kinderen.

Bij Ajax maakte Luis furore en verdiende een transfer naar het grote Liverpool. Hier werd hij in het seizoen 2013/2014 topscorer van de Premier League, met maar liefst 31 goals. Mede door deze prestatie heeft hij een contract weten te bemachtigen bij FC Barcelona.

Dat Luis niet altijd als lieverdje wordt bestempeld is niet vreemd. Na de drie bijt incidenten tijdens verschillende wedstrijden zal hij toch altijd de stempel van lastig mannetje houden. Desondanks zijn hij en Sofi nog hartstikke gelukkig met elkaar. En steunt Sofi hem door dik en dun.

Wil jij nou nog meer zien van Sofi Balbi? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar nog meer leuke WAGS? Dan is de vriendin van de collega van Luis Suarez misschien wel wat voor je!