Sofia Calzetti is de mooie vriendin van Sergio Agüero

  • Nationaliteit: Argentijns
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Sofia Calzetti en Sergio Agüero schelen 9 jaar met elkaar

Wat weten we nog meer over de vriendin van Sergio Agüero

Sofia is geboren in Argentinië maar woont op dit moment met haar vriend Sergio Agüero in Manchester. Ze vliegt veel over de wereld voor het modellenwerk dat ze doet. De blondine gaat graag op reis in haar vrije tijd. Daarnaast probeert ze zo vaak mogelijk naar de thuiswedstrijden van haar vriend te gaan. Sofia Calzetti en Sergio Agüero schelen kwa leeftijd best veel van elkaar, Agüero is namelijk 9 jaar ouder.

 

De tekst gaat verder onder de foto’s

Sergio Agüero had een relatie met de dochter van Diego Maradona

De Argentijnse spits heeft verschillende relaties gehad waaronder met de dochter van Diego Maradona. Samen met Giannina Maradona heeft Sergio een zoontje genaamd Benjamín, Messi is zijn peetoom. Met zo veel voetbaltalent rondom Benjamín kan het niet anders dat hij ook profvoetballer gaat worden.

 

Mis niets van Sofíα Cαlzetti

Als je up-to-date wil blijven over de vriendin van Sergio Agüero kan je het beste deze pagina in de gaten blijven houden.

 

Benieuwd naar andere Argentijnse WAGS? Neem dan eens een kijkje op de pagina van Augstina Gandolfo de vriendin van Lautaro Martinez. Of wat dacht je van Caro Calvagni de vriendin van Nicolas Tagliafico