Sofia Toache, de vriendin van Edson Alvarez

  • Nationaliteit: Mexicaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Sofia en Edson zijn de prille ouders van een dochtertje

 

Wat weten we nog meer van Sofia Toache?

In 2019 hebben Edson Alvarez en zijn vriendin samen een dochtertje gekregen. Het gezin vermaakt zich erg goed in Nederland en lijken zich snel aan te kunnen passen. We weten ook dat ze haar geld verdient als model. Of de Mexicaanse schone model blijft nu ze moeder is geworden is nog maar de vraag.

 

De tekst gaat verder onder de foto’s

Edson Álvarez speler van Ajax

In de zomer van 2019 heeft Ajax 15 miljoen euro overgemaakt aan de Mexicaanse club CF América. De Mexicaanse international heeft voor zijn land al meer dan 25 wedstrijden mogen spelen. Bij Ajax begint hij ook steeds meer en meer zijn draai te vinden. Wordt Álvarez een waardige vervanger voor Matthijs de Ligt? Aan de support die hij krijgt van zijn vriendin Sofia Toache zal het in ieder geval niet liggen.

 

Blijf up-to-date over de vriendin van Edson Álvarez

Blijf deze pagina in de gaten houden als je nieuwe foto’s wil zien van Sofia. Regelmatig zullen hier namelijk foto’s geüpdate worden!

 

Andere Mexicaanse WAGS

Naast Sofia Toache vind je hier nog veel meer Mexicaanse WAGS. Denk bijvoorbeeld aan Sandra De La Vega de vrouw van Andres Guardado of wat dacht je van Jacqueline Osuna vriendin van Érick Gutiérrez.