Sophia Thomalla de prachtige vriendin van Loris Karius

  • Nationaliteit: Duits
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Model, actrice en presentatrice
  • Bijzonderheden: Heeft sinds 2019 een relatie met Loris Karius

Sophia Thomalla stond op de Duitse Playboy cover

Sophia Thomalla is de vriendin van Loris Karius. Dit Duitse stel heeft sinds medio 2019 een relatie. De vriendin van Loris Karius is een waar multitalent. Zo is ze een professioneel model, actrice en tv presentatrice. Sophia studeerde aan de Constantin School for Acting, Dance and Singing in het Duitse Bochum. De vriendin van Loris Karius speelde in diverse Duitse films en series. Daarnaast stond ze model voor enkele bekende merken. Zo sierde ze o.a. de Duitse Playboy cover. Bekijk nu snel de prachtige foto’s van Sophia Thomalla!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Duits doelman Loris Karius

Loris Karius kent waarschijnlijk elke voetbal liefhebber wel. Dit is niet vanwege zijn fantastische prestaties, maar meer vanwege zijn blunders in de Champions League finale van 2017/2018. Echter kan deze Duitse doelman natuurlijk best een behoorlijk potje keepen. Zijn carrière begon de Duitser bij FSV Mainz 05. Met deze club was Loris Karius vier seizoenen actief in de Bundesliga. In de zomer van 2016 maakte hij een transfer naar het grote Liverpool en moest hij de concurrentie aangaan met Belgisch doelman Simon Mignolet. Loris Karius won de strijd uiteindelijk en werd eerste doelman van The Reds. Op 26 mei 2018 stond Loris Karius onder de lat bij Liverpool tijdens de Champions League finale tegen Real Madrid.

Deze wedstrijd zou veel impact hebben op het verloop van zijn verdere carrière. Tijdens deze met 3-1 verloren finale beging Loris Karius twee enorme blunders. Dit werd natuurlijk door vele miljoenen voetbalfans van over de hele wereld gezien. Later werd gemeld door Liverpool dat Loris Karius een hersenschudding zou hebben opgelopen tijdens een duel met Sergio Ramos. Dit zou zijn gebeurt voordat de twee goals vielen. Liverpool had het vertrouwen in Loris Karius na deze verloren finale opgegeven en momenteel wordt hij voor twee seizoenen verhuurd aan het Turkse Beşiktaş.

Wil jij nou nog meer zien van Sophia Thomalla? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Silvija Brozovic de knappe vrouw van Marcelo Brozovic. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!