Sophie Christin is de vrouw van Bernd Leno

Sophie Christin heeft een Duitse vader en een Tsjechische moeder. De knappe blondine is van beroep vertaler. Bij welk bedrijf ze dit doet is niet duidelijk. In 2019 is ze met Bernd in het huwelijksbootje gestapt. Op haar Instagram-account, goed voor meer dan 60.000 volgers, is te zien dat de twee graag op vakantie gaan. Amerika, Spanje, en Italië zijn landen waar het stel graag komt. Het liefst nemen ze hun hond Lucy ook overal mee naar toe.

 

Meer over de vrouw van Bernd Leno

  • Nationaliteit: Duits/Tsjechisch
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Vertaler
  • Bijzonderheden: Sophie Christin en Bernd Leno zijn pas net getrouwd (2019)

De tekst gaat verder onder de foto’s

Bernd Leno speler van Arsenal

Bernd Leno werd 1 juli 2018 speler van The Gunners. Bayer Leverkusen ontving 25 miljoen euro van de club uit Noord Londen. Voor Bayer Leverkusen speelde de Duitser meer dan 200 wedstrijden. Bij Arsenal staat de teller inmiddels op meer dan 25 wedstrijden. 2015 was het jaar dat hij voor het eerste uitkwam voor het Duitse nationale team. Hij kwam tot dan niet verder dan 6 wedstrijden. Niet gek met Neuer en Ter Stegen voor je.

 

Sophie Christin op Social Media

Benieuwd naar meer foto’s van de vrouw van Bernd Leno? Bekijk dan haar Instagram-account.

 

Benieuwd naar meer WAGS uit Duitsland? Bekijk hier het overzicht met Duitse WAGS. Hier vind je bijvoorbeeld Jessica Kroos de vrouw van Toni Kroos