Sophie de Vries is de leuke vrouw van Jan Vertonghen

Jan Vertonghen en Sophie de Vries zijn al heel lang samen. In 2014 besloot het stel in het huwelijksbootje te stappen. Een jaar na het huwelijk werd hun eerste kindje geboren. Inmiddels is het gezin nog verder uitgebreid. In 2017 werd hun zoontje geboren. Sophie de Vries blijft het liefste uit de schijnwerpers. De vrouw van Jan Vertonghen heeft geen Instagram, Facebook of Twitter. De foto’s hieronder hebben we gevonden op het Instagram-account van haar man.

 

Meer over de vrouw van Jan Vertonghen

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Regisseur
  • Bijzonderheden: Sophie de Vries is in 2014 getrouwd met Jan Vertonghen

Jan Vertonghen speler van Tottenham Hotspur

In de zomer van 2012 ontving Ajax 12,5 miljoen euro voor de belg. Sinds dien is hij speler van Tottenham Hotspur. De centrale verdediger uit Sint-Niklaas speelde al meer dan 200 wedstrijden voor de Spurs. In het seizoen 2018/2019 was hij dicht bij zijn eerste Champions League overwinning. Helaas ging Liverpool er met de prijs vandoor. Tottenham Hotspur verloor met 2-0. Vertonghen heeft ook al meer dan 100 interlands gespeeld. Met België werd hij derde op het WK van 2018 in Rusland.

Gewapende overval op huize Vertonghen

Op 10 maart 2020 zijn vier gewapende overvallers het huis van Jan Vertonghen binnengedrongen. Jan zat op dat moment in Duitsland vanwege de Champions League wedstrijd tegen RB Leipzig. Sophie de Vries de vrouw van Jan Vertonghen was wel thuis samen met hun kinderen. Deze werden bedreigd met met messen en machetes. Onder bedreiging moest zij de inbrekers hun gang laten gaan. Uiteindelijk gingen de dieven er met elektronica spullen vandoor. De politie was snel ter plaats maar tot op heden ontbreekt ieder spoor van de inbrekers. Het allerbelangrijkste is dat de vrouw van Jan Vertonghen en hun kinderen niet gewond zijn geraakt, maar ze zijn uiteraard vreselijk geschrokken!

 

Blijf up-to-date over Sophie de Vries

Houdt deze pagina goed in de gaten als je niets wil missen over Sophie de Vries. Deze wordt namelijk vaak voorzien van nieuwe info en foto’s.

 

Benieuwd naar meer WAGS uit België? Check hier het overzicht met Belgische WAGS. Je vindt hier bijvoorbeeld de vrouw van Kevin de Bruyne.