Sophie-Leigh Adam is de vrouw van Charlie Adam

De vrouw van Charlie Adam is Sophie-Leigh Adam. Deze prachtige WAG staat aan de zijde van oud Liverpool speler Charlie Adam. Sophie-Leigh Adam is een Brits model en televisie presentatrice. In het verleden heeft Sophie-Leigh Adam met diverse miss verkiezingen meegedaan. Dit deed ze met succes, zo werd ze bekroond tot Miss Intercontinental Manchester, Miss England en Miss Great Britain. In 2009 kregen Sophie-Leigh en Charlie een relatie. Ze hebben elkaar ontmoet in de tijd dat Charlie Adam voor Blackpool speelde, de favoriete club van Sophie-Leigh. In de zomer van 2012 stapte de twee in het huwelijksbootje. Inmiddels heeft het stel een zoontje en een dochter gekregen.

Meer informatie over Sophie-Leigh Adam

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model en presentatrice
  • Bijzonderheden: Heeft twee kinderen met Charlie Adam

Benieuwd naar de prachtige vrouw van Charlie Adam? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Schotse voetballer Charlie Adam

Charlie Adam is een Schotse voetballer die werd geboren op 10 december 1985 in Dundee. Zijn carrière begon hij bij Glasgow Rangers. Hij werd door Glasgow Rangers enkele keren verhuurd aan verschillende clubs. Uiteindelijk werd hij in augustus 2009 overgenomen door Blackpool. Dit bleek een goede stap te zijn voor Charlie Adam. Hij ontwikkelde zich tot een belangrijke speler in het team en wist als middenvelder vaak te scoren. Zijn goede spel viel ook op bij de grotere clubs. Zodoende tekende hij in juli 2011 een contract bij Liverpool. Echter bleek zijn verblijf bij Liverpool beperkt tot één seizoen.

Na Liverpool speelde Charlie Adam nog voor Stoke City en Reading. Zijn periode bij Stoke City was de meest succesvolle uit zijn carrière. Hij was maar liefst zeven jaar actief voor de club en speelde ruim 150 wedstrijden voor ze. Charlie Adam is ook international van Schotland. De teller van aantal interlands staat op 26 wedstrijden maar nog geen goals.

Wil jij nou nog meer zien van Sophie-Leigh Adam? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Naomi Pattiwael voetbalster van PSV en vriendin van Joël Piroe. Bekijk haar snel op de volgende pagina!