Stefania Macario de prachtige vrouw van Raffaele Di Gennaro

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: In 2003 eindigde Stefania Macario als 2e bij de Miss Italy verkiezingen.

Stefania werd 2e bij Miss Italy verkiezingen

Stefania Macario is de prachtige Italiaanse vrouw van Raffaele Di Gennaro. Deze WAG heeft niet de meest bekende voetballer als man. Zelf is ze een bekend model in Italië. In 2003 deed Stefania mee aan de Miss Italy verkiezingen en sleepte hier een mooie 2e plaats in de wacht. Verder zien we deze WAG helaas weinig in de media verschijnen en heeft ze zelfs haar eigen Instagram afgeschermd. Toch hebben wij een aantal prachtige foto’s op onze website staan. Bekijk ze snel hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Doelman Raffaele Di Gennaro

Raffaele Di Gennaro werd geboren in Dogana op 3 oktober 1993. Deze Italiaanse doelman komt uit de jeugd van Internazionale. Echter heeft hij nooit een vaste basisplaats weten te bemachtigen bij de club. Hij heeft dan ook vele verhuurd periodes gekend. Eind 2019 vertrok Raffaele definitief uit Milaan en tekende een contract bij Catanzaro.

Raffaele kwam ook voor enkele nationale jeugdelftallen uit in eigen land. Zo speelde hij voor Italië onder de 16 en Italië onder de 20.

Wil jij nou nog meer zien van Stefania Macario? Ga dan snel naar de Instagram van Raffaele Di Gennaro voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!