Stine Gyldenbrand is de mooie vrouw van Kasper Schmeichel

Stine Gyldenbrand heeft samen met twee vriendinnen een foundation opgericht. De foundation staat er voor dat alle kinderen in onder andere Denemarken een fijne en veilige jeugd moeten hebben. De foundation wordt volledig door haar en haar vriendinnen gerund. Op het Instagram-account van de Deense is te zien dat ze ook via de grote voetbalclubs geld in probeert te samen voor haar foundation. Het Deense stel is in 2017 getrouwd en hebben een zoontje en dochtertje.

 

Meer informatie over de vrouw van Kasper Schmeichel

  • Nationaliteit: Deens
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Heeft een eigen bedrijf
  • Bijzonderheden: Stine Gyldenbrand en Kasper Schmeichel zijn in 2017 getrouwd

De tekst gaat verder onder de foto’s

Leicester City haalt Kasper Schmeichel

In 2011 neemt Leicester City voor 1,68 miljoen euro over van Leeds. In seizoen 2015/2016 van de Premier League gebeurd er iets wat veel voetbalfans nooit hadden durven dromen. Onder leiding van de Italiaanse coach Claudio Ranieri wordt Leicester City kampioen van Engeland. Mede door het goede keeperswerk van de Deen en de doelpuntenmachine Jamie Vardy krijgt Leicester het voor elkaar bovenaan in Engeland te eindigen.

 

Meer foto’s van de vrouw van Kasper Schmeichel

Check het Instagram-account van Stine Gyldenbrand als je graag nog meer foto’s wil zien.

 

Benieuwd naar meer Deense WAGS? Check hier het overzicht met de Deense spelersvrouwen. Hier vind je bijvoorbeeld de vrouw van Nicolai Jorgensen, Theresa Kofoed.