Sylvie Meis de prachtige ex-vrouw van Rafael van der Vaart

Wie deze WAG niet kent heeft de afgelopen 10 jaar onder een steen geleefd. We hebben het hier dan ook over niemand minder dan Sylvie Meis. Deze prachtige inmiddels 41e jarige vrouw is natuurlijk de ex van Rafael van der Vaart.

De tekst gaat verder na de foto’s

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Model, presentatrice, actrice
  • Bijzonderheden: Is de ex-vrouw van Rafael van der Vaart

Sylvie Meis begon haar tv carrière bij Fox Kids

Bij het grote publiek werd Sylvie bekend door haar werk bij MTV en TMF. Ook heeft ze een aantal rollen gespeeld in Nederlandse films en videoclips. In het jaar 2002 werd Sylvie uitgeroepen tot tv-babe van het jaar. En in 2003 riep FHM haar uit tot meest sexy vrouw. Tijdens het wk voetbal van 2006 werd Sylvie op de 3e plaats gezet van mooiste spelersvrouwen van het toernooi. Spelersvrouw was ze natuurlijk omdat ze aan de zijde van Rafael van der Vaart stond. Met hem was ze getrouwd van 2005 tot 2013. Tijdens dit huwelijk kregen de twéé zoon Damián. Helaas liep het huwelijk van het stel op de klippen, waarna Rafael er met de beste vriendin van Sylvia van doorging. Dit was de ex-vrouw van Khalid Boulahrouz, Sabia Boulahrouz.

Tegenwoordig zien we Sylvie niet veel meer op tv, maar is ze nog steeds een prooi voor de roddelpers van ons land. Zo gaan er regelmatig verhalen de rondte dat Sylvie weer met iemand verloofd is. Wat hier allemaal van waar is dat weten we niet. Tot op heden is ze in ieder geval niet hertrouwd. Wij wensen haar in ieder geval al het geluk in de liefde toe. Want dat verdiend deze ongelooflijk mooie WAG natuurlijk wel!

Wil jij nou nog meer zien van Sylvie Meis? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar een andere leuke WAG? Dan is deze WAG van eigen bodem misschien wel wat voor je!