Tamara Gorro de bekende vrouw van Ezequiel Garay

Wij stellen aan je voor: Tamara Gorro, de beroemde vrouw van Garay. Tamara is geboren op 18 januari 1987 in Spanje. Deze vrouw is een echte multi talent. Zo schrijft ze boeken, is ze model en regisseert ze ook nog eens films! Op 24 juni 2012 is ze getrouwd met Garay en samen hebben ze twéé kinderen gekregen.

De tekst gaat verder onder de foto’s

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Tv presentatrice en model
  • Bijzonderheden: Tamara Gorro is erg bekend in Spanje. Zo heeft ze bijna 1.5 miljoen volgers op Instagram

De tekst gaat verder onder de foto’s

Tamara is een echte alleskunner

Naast het schrijven van boeken en regisseren van films staat Tamara ook graag zelf voor de camera. Ze is namelijk ook nog eens model. En daar staan we niet vreemd van op te kijken. Tamara is een knappe brunette met bruine ogen en mooie volle lippen. Dit is niet on opgevallen gebleven op social media. Haar Instagram account telt namelijk een goede 1.4 miljoen volgers!

Over de voetballer Garay

Garay is geboren op 10 oktober 1986 in Rosario. Hij is een verdediger die bekend staat als vrij harde speler. Hij verruilde Zenit in 2016 voor Valencia. Garay debuteerde in 2007 in het Argentijns voetbalelftal. Hij heeft een aantal mooie clubs achter zijn naam staan zoals: Valencia, Real Madrid, Zenit en Benfica. Toch is hij bij een echte top clubs als Real nooit helemaal doorgebroken als basis speler. Maar bij een subtopper als Valencia is hij erg op zijn plaats.

Kan jij geen genoeg krijgen van Tamara? Bekijk dan haar Instagram pagina.

Wil jij nog meer leuke WAGS zien? Probeer deze WAG dan eens. Dit is namelijk de vriendin van Cristiano Ronaldo!