Tamera Tia is de vriendin van Joe Gomez

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Joe Gomez en zijn vriendin zijn al sinds hun jeugd bij elkaar, binnenkort gaan ze trouwen

Wie is Tamera Tia?

De vriendin van Joe Gomez heeft in 2018 haar Bacherlor of Science behaald, een hele prestatie. Of ze op dit moment werkt is niet bekend. Het stel is al meer dan vijf jaar samen én in juli 2018 heeft Joe Gomez haar ten huwelijk gevraagd. Je kan wel raden wat haar antwoord was. Op haar Instgram pagina is te zien dat Tamera Tia Joe Gomez grootste fan is. Ze poste onder andere foto’s van de Champions League winst van haar aanstaande man.

 

De tekst gaat verder onder de foto’s

Joe Gomez speler van Liverpool

4,9 miljoen euro werd er op 1 juli 2015 overgemaakt aan Charlton voor de centrale verdediger. Het scoutingsapparaat van Liverpool heeft daarmee een goede zet gedaan. De in 1997 geboren centrale verdediger begint steeds meer minuten te maken voor The Reds. Van spelers als Matip, Lovren en natuurlijk Virgil van Dijk kan Gomez natuurlijk ontzettend veel leren. Joe Gomez heeft op jonge leeftijd al een behoorlijke prijzenkast. Zo won hij met Liverpool de Champions League, UEFA Super Cup en het Wereldkampioenschap voor clubs.

 

Meer over Tamera Tia

Benieuwd naar nog meer foto’s van de vriendin van Joe Gomez? Bekijk dan eens haar Instagram account.

 

Benieuwd naar andere Engelse WAGS? Wat dacht je bijvoorbeeld van de vrouw Harry Maguire, Fern Hawkins of de vrouw van Raheem Sterling, Paige Milian.