Tanita Stindl is de mooie vrouw van Lars Stindl

Er zijn veel WAGS die van de spotlights en glamour houden. Tanita geeft er niks om en blijft het liefst onopgemerkt. Aan Social Media zoals Facebook of Instagram doet ze ook niet. We weten wel dat het stel in 2015 getrouwd is en dat ze de trotste ouders zijn van hun dochtertje. Gelukkig hebben we wel een aantal foto’s van haar gevonden. Scroll verder naar beneden om deze te zien.

Nog meer informatie over de vrouw van Lars Stindl

  • Nationaliteit: Duits
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Tanita en Lars zijn in 2015 met elkaar getrouwd en hebben samen een kindje

De tekst gaat verder onder de foto’s

Lars Stindl speler van Borussia Mönchengladbach

Hannover 96 ontving in de zomer van 2015 3 miljoen euro voor de schaduwspits. Hij verliet de club nadat hij 131 wedstrijden voor ze had gespeeld en 19 keer had gescoord. Bij zijn nieuwe werkgever staat de teller inmiddels op meer dan 110 wedstrijden en meer dan 25 doelpunten. Vanaf 2017 mag Stindl zich ook international van Duitsland noemen. Hij speelde al meer dan 10 wedstrijden en wist al een aantal keer het doel te vinden. Een echte vaste doorbraak is er tot nu toe nog niet van gekomen. Hij moest vaak genoegen nemen met een reserverol.

 

Mis niets over de vrouw van Lars Stindl

Deze pagina kan je het beste in de gaten houden als je niets wil missen van Tanita Stindl. Hier worden de laatste foto’s en informatie van haar gepost. Heel af en toe verschijnt er een foto op het Instagram-account van haar man.

 

Meer Duitse WAGS vind je hier. Denk bijvoorbeeld aan de vrouw van Mario Götze, Ann Kathrin Brommel.