Tanya Bardsley is de vrouw van Phil Bardsley

De vrouw van Phil Bardsley is Tanya Bardsley. Tanya Bardsley is geboren op 29 april 1981 in Wigan. Ze is een bekend Brits fotomodel. Ze stond ze onder andere op de cover van Zoo Weekly, Ice en de FHM. In de FHM werd ze diverse keren genoemd in de lijst van 100 Sexiest Women in the World. Zo stond ze in 2003 (38e), 2004 (32e), 2005 (41e), 2006 (29e) and 2007(63e). Momenteel is Tanya Bardsley te zien in de Britse reality serie The Real Housewives of Cheshire.

Meer informatie over Tanya Bardsley

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Stond diverse keren in de FHM

Het gezin Bardsley

Phil Bardsley en zijn vrouw Tanya zijn al lange tijd bij elkaar. In 2014 stapte het koppel uiteindelijk in het huwelijksbootje. Samen heeft het stel vier kinderen Rocco, Gabriella, Renz and Ralphi.

Benieuwd naar de prachtige vrouw van Phil Bardsley? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

De voetballer Phil Bardsley

Phil Bardsley is een Engelse voetballer die werd geboren in Salford op 28 juni 1985. In 1993 kwam hij in de jeugdopleiding van Manchester United terecht. Na het doorlopen van de jeugdopleiding van Manchester United werd Bardsley achtereenvolgens verhuurd aan Royal Antwerp, Burnley, Rangers, Aston Villa en Sheffield United. Uiteindelijk maakte hij nog wel zijn debuut voor het eerste van Manchester United, maar verder dan acht wedstrijden zou hij nooit komen. Op 22 januari 2008 tekende hij een contract bij Sunderland. Dit zou het begin van een gelukkig huwelijk zijn. Hij bleef namelijk zeven jaar actief bij Sunderland en kwam tot ruim 170 wedstrijden voor de club.

Nadat hij bij Sunderland was vertrokken speelde Phil Bardsley nog voor Stoke City en voor zijn huidige club Burnley. Ook heeft Phil Bardsley 13 wedstrijden voor het nationale team van Schotland achter zijn naam staan.

Wil jij nou nog meer zien van Tanya Bardsley? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Elise van der Horst de beroemde vriendin Hedwiges Maduro. Bekijk haar snel op de volgende pagina!