Tatyana Campillo de Spaanse vrouw van Sergio Escudero

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Kunstschaats coach
  • Bijzonderheden: Tatyana Campillo en Sergio Escudero hebben samen twee kinderen

Tatyana is werkzaam als kunstschaats coach

Tatyana Campillo is de knappe vrouw van Sergio Escudero. De vrouw van Sergio Escudero heeft een beroep wat je niet vaak tegenkomt. Ze is namelijk kunstschaats coach. We hebben helaas geen beelden kunnen vinden van Tatyana op het ijs. Dit Spaanse koppel heeft samen twee prachtige kinderen.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Sevilla speler Sergio Escudero

Sergio Escudero is geboren op 2 september 1989. Deze Spaanse linksback speelt op dit moment voor Sevilla. Al in 1998 begon Sergio in de jeugd van Real Valladolid. Hij behoorde in de jeugd al tot de beste voetballers van zijn leeftijd. Sergio heeft met Murcia zijn debuut gemaakt in het senioren voetbal. Eerst bij het tweede team en daarna is hij doorgestroomd naar het eerste team. Na een aantal jaar in Spanje te hebben gespeeld vertrok hij richting onze oosterburen en ging hij bij Schalke 04 spelen. Ook bij deze club had hij een aanpassingsperiode in het tweede team van de club om daarna door te stromen naar het eerste. Een echt succes werd het in Duitsland niet voor Sergio, waarna hij weer richting zijn geboorteland vertrok. Sinds 2015 is Sergio in dienst van Sevilla en staat hij bijna op 100 wedstrijden voor de club.

Wil jij nou nog meer zien van Tatyana Campillo? Ga dan snel naar de Instagram van Sergio Escudero voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!