Teresa Hösele uit Duitsland is de leuke ex-vriendin van Hannes Wolf

Het jonge stel uit Oostenrijk is al erg lang bij elkaar. Ze wonen samen in Duitsland aangezien Hennes daar voetbalt. Het stel heeft samen een hondje genaamd Lino. Teresa volgt op dit moment een studie, welke is niet bekend. Als Hennes niet hoeft te voetballen gaan ze het liefst terug naar Oostenrijk. Teresa komt namelijk uit Graz. Benieuwd naar foto’s van de Oostenrijkse? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer informatie over de ex-vriendin van Hannes Wolf

  • Nationaliteit: Duits
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Student
  • Bijzonderheden: Hebben samen een hondje genaamd Lino

De tekst gaat verder onder de foto’s

Hannes Wolf speler van RB Leipzig

In 2019 heeft Hannes Wolf de overstap gemaakt van RB Salzburg naar RB Leipzig. Daarmee ging een bedrag van 12 miljoen euro gemoeid. Met zijn vorige werkgever werd hij drie keer kampioen van Oostenrijk. Tevens wist hij met hun de beker te pakken van Oostenrijk. Mede door een knieblessure en een operatie heeft hij nog niet veel kunnen spelen voor zijn huidige werkgever. Het is echter een kwestie van tijd voor hij meer minuten gaat pakken.

 

Teresa Hösele op Social Media

Benieuwd naar meer foto’s van de vriendin van Hannes Wolf? Bekijk dan eens haar Instagram-account.

 

Benieuwd naar meer WAGS uit Oostenrijk check dan hier het overzicht met Oostenrijkse WAGS. Je vindt hier bijvoorbeeld Shalimar Heppner de vriendin van David Alaba.