Tess Wester de mooiste handbalster van ons land

Wij stellen aan je voor: Tess Wester, de wat ons betreft mooiste handbalster van ons land! Deze kersverse wereldkampioen handbal is zelfs verkozen tot keepster van het toernooi dat in december 2019 werd gehouden. Tess Wester begon haar carrière in Nederland, waar zij vier clubs diende. Vervolgens maakte zij de overstap naar de Duitse competitie.

De tekst gaat verder onder de foto’s!

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Handbalster
  • Bijzonderheden: Heeft een relatie met prof voetballer Mart Lieder

Tess Wester heeft een relatie met prof voetballer Mart Lieder

Na een aantal seizoenen in de Duitse competitie vertrok Tess naar de Deense competitie. Hier speelt de op dit moment voor Odense Håndbold. De vriend van Tess is prof voetballer Mart Lieder. Hij is momenteel actief in de Deense voetbal competitie.

Wester is een ontzettend gedreven en fanatieke sportvrouw. Haar gezichtsuitdrukkingen tijdens de wedstrijden stralen haar enorme fanatisme uit. Tess is ook zeker één van de smaakmakers bij het Nederlands handbalteam. Wanneer je de beelden ziet na een overwinning dan gaat Tess voorop in de polonaise!

Dat Tess een echte levensgenieter is blijkt wel van haar Instagram pagina. Ze gaat graag op vakantie naar een zonnige bestemming. Dat Tess een prachtige verschijning is, is niet onopgemerkt gebleven in ons land. Ze werd namelijk in 2018 door de FHM op de vierde plaats gezet in de top 10 van mooiste sportvrouwen van ons land. De gehele lijst zag er als volgt uit: 1. Suzanne Schulting 2. Puck Moonen 3. Jutta Leerdam 4. Tess Wester 5. Ellen Hoog 6. Lieke Martens 7. Anouk Hoogendijk 8. Irene Schouten 9. Naomi van As 10. Estavana Polman.

Nog geen genoeg gekregen van Tess Wester? Check dan haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar nog meer leuke WAGS? Dan is de pagina van Puck Moonen misschien wel wat voor jou!