Thais Valentim is de mooie vrouw van Allan

  • Nationaliteit: Braziliaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Beviel begin 2020 van hun 3e kindje

Allan en Thais hebben samen drie kinderen

Thais Valentim is de vrouw van Allan. Thais Valentim en haar man Allan wonen samen met hun gezin in de Italiaanse stad Napels. Ze wonen hier vanwege de voetbalcarrière van Allan. Die speelt momenteel voor SSC Napoli. Allan en Thais zijn al enkele jaren gelukkig getrouwd en hebben samen drie kinderen. Hun derde kindje kwam begin 2020 ter wereld. Op Instagram kan je zien hoe ongelofelijk trots ze op hun kinderen zijn.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Braziliaans international Allan

Allan Marques Loureiro (roepnaam Allan) werd geboren in de wereldstad Rio de Janeiro. Deze op 8 januari 1991 geboren Braziliaan begon in de jeugd van Madureira. Bij deze club maakte hij in 2009 ook zijn debuut voor het eerste elftal. Waarna hij vervolgens de binnenlandse transfer naar Vasco da Gama maakte. Hier verbleef hij tot midden 2012. Op 4 juni 2012 maakte Allan namelijk de oversteek naar Europa en tekende een contract bij het Italiaanse Udinese. Deze club betaalde een bedrag van 3 miljoen euro aan Vasco da Gama. Allan maakte in de Serie A een goede indruk bij Udinese en verdiende op deze manier zijn transfer naar Napoli. In juli 2015 tekenden hij zijn contract bij Napoli, zij betaalde 12 miljoen euro aan Udinese.

Wil jij nou nog meer zien van Thais Valentim? Ga dan snel naar de Instagram pagina van Allan voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!