Thara Pols is de knappe vriendin van Kevin Strootman

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Studeerde communicatie en pabo

In 2018 beviel Thara van hun dochtertje

Thara Pols is de vriendin van Kevin Strootman. Momenteel woont dit Nederlandse koppel in het prachtige Marseille. Niet dat ze daarvoor te klagen hadden. Want voorheen waren ze woonachtig in Rome. Wat dat betreft hoeven we absoluut geen medelijden te hebben met dit stel. Thara en Kevin kennen elkaar al sinds hun tienerjaren en zijn dus al een behoorlijke tijd bij elkaar. In 2018 werden ze de trotse ouders van hun dochtertje, Jonah Maxime.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Kevin Strootman de voetballer

Kevin Strootman is voor alle Nederlandse voetbalfans natuurlijk een bekende naam. Strootman komt uit de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. In 2008 maakte hij voor deze club zijn debuut voor het eerste elftal. In de winterstop van het seizoen 2010/2011 maakte hij de overstap naar FC Utrecht. Zijn verblijf bij FC Utrecht was echter maar van korte duur. Al na een half jaar vertrok Strootman alweer uit de Domstad. Hij maakte een mooie binnenlandse transfer naar Psv in Eindhoven. Bij Psv ontwikkelde Strootman zich tot één van de beste middenvelders van de Eredivisie.

Met zijn goede spel verdiende hij de prachtige transfer naar AS Roma. Zij betaalde een bedrag van 17.5 miljoen aan de Eindhovenaren. Bij AS Roma beleefde Strootman zijn beste jaren. Hij was zeer geliefd bij de aanhang van de club en was een belangrijke schakel in het team. Helaas raakte Strootman zwaar geblesseerd en stond maanden aan de kant. Na deze blessure heeft hij echter nooit meer het niveau gehaald dat hij voorheen haalde.

Op 28 augustus 2018 maakte Strootman de overstap naar de Franse competitie en ging spelen bij Olympique Marseille. Deze club betaalde een bedrag van 25 miljoen voor de Nederlander. Tot op heden komt Strootman nog niet echt uit de verf in Frankrijk. En gaan er al geruchten dat de club van hem af wilt, mede door zijn hoge salaris.

Wil jij nou nog meer zien van Thara Pols? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!