Theresa Kofoed, de knappe vrouw van Nicolai Jorgensen

Wij stellen aan je voor: Theresa Kofoed. De mooiste spelersvrouw van Denemarken! Feyenoord spits Nicolai Jorgensen heeft het geluk haar zijn vrouw te mogen noemen. Het stel is bij samen sinds 2013 en gaf elkaar het jawoord in 2017.

De tekst gaat verder na de foto’s

 

  • Nationaliteit: Deens
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Evenementen coördinator
  • Bijzonderheden: Staat bekend als de mooiste spelers vrouw van Denemarken

De mooiste WAG van Denemarken

Theresa en Nicolai leerde elkaar kennen in Kopenhagen bij de club waar hij toen speelde. Daar was Theresa destijds cheerleader. Ook was ze op dat moment te zien in een reality show op Deense televisie.

Tegenwoordig woont het stel samen in Rotterdam, de stad waar Nicolai voetbalt. In juni 2019 maakte ze bekend zwanger te zijn van hun eerst kindje. Zo ziet het ernaar uit dat het Nicolai op dit moment buiten het veld beter afgaat dan erbinnen. Zo heeft hij lange tijd aan de kant moeten staan vanwege enkele vervelende blessures. Laten we hopen dat hij zijn vorm terug kan vinden want een fitte Jorgensen is een echte aanwinst voor de Eredivisie.

Ben jij na deze foto’s nog nieuwsgierig naar meer mooie plaatjes van Theresa Kofoed? Ga dan snel naar haar Instagram pagina!

Ben jij na deze WAG op zoek naar nog meer leuke WAGS? Dan is de vriendin van Jan-Arie van der Heijden misschien wel wat voor je!