Tina Polovina is de leuke vriendin van Josip Ilicic

  • Nationaliteit: Bosnisch
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Hebben samen twee dochertjes

Nicoletta Daniolos werkt als Aesthetic Doctor

Heel veel is er niet bekend over Tina Polovina. We weten dat ze net als haar vriend Josip uit Bosnië komt. Het stel heeft twee dochtertjes, zijn al een lange tijd samen en wonen op dit moment in Bérgamo, Italië. Ze wonen daar natuurlijk omdat Josip voor Atalanta Bergamo speelt. Het gezin is binnen Italië al twee keer verhuist. Ze hebben namelijk ook al in Florance en Palermo gewoond. De reden hiervan was natuurlijk omdat Josip uitkwam voor ACF Fiorentina en SSD Palermo. Benieuwd naar foto’s van de Bosnische? Scroll dan vast verder naar beneden.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Josip Ilicic is speler van Atalanta Bergamo

5 juli 2017 ontving ACF Fiorentina 5,75 miljoen euro voor de Bosnische aanvallende middenvelder. Hij speelde in totaal 105 wedstrijden voor ze en wist 29 keer het doel te vinden. Voordat hij naar Florance vertrok met zijn gezin woonde hij in Palermo, hij speelde namelijk bij US Palermo. Hij speelde 98 wedstrijden voor ze en wist 20 keer het doel te vinden. Bij zijn huidige werkgever staat de teller al op meer dan 75 wedstrijden en wist hij al meer dan 35 keer te scoren. Sinds 2010 komt hij uit voor Slovenië en speelde hij al meer dan 60 wedstrijden.

Nog meer foto’s van de vriendin van Josip Ilicic

Wil jij nou nog meer zien van Tina Polovina? Bekijk dan eens het Instagram-account van haar vriend, regelmatig post hij foto’s van haar.

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!