Toni Terry is de knappe vrouw van oud voetballer John Terry

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Schrijver
  • Bijzonderheden: Is een echte fitnessfreak

Rijdt graag dressuur met haar eigen paard

Toni Terry is de vrouw van John Terry. Over dit bekende koppel in de Britse voetbalwereld valt een hele hoop te vertellen. Toni en John zijn elkaars echte jeugdliefde en in 2007 met elkaar. Het stel heeft samen een tweeling zoon Georgie John en dochter Summer Rose, zij werden in 2006 geboren. Toni Terry is in het dagelijks leven druk bezig met haar favoriete bezigheden. Dit zijn sporten, paardrijden en andere fitness gerelateerde dingen. Zo schreef ze al haar eigen receptenboek vol met lekkere gerechten voor een gezonde levensstijl. Daarnaast is ze zelf natuurlijk ook ontzettend vaak in de gym te vinden. Dit resulteert in het prachtige lichaam wat ze nog steeds heeft. En dan heb je nog haar liefde voor paarden. Ze rijdt namelijk dressuur wedstrijden met haar eigen paard.

De tekst gaat verder onder de foto’s

John Terry de voetballer

Heeft deze man nog een introductie nodig? Eigenlijk niet he.. John Terry de legende van Chelsea! Hij was natuurlijk een fantastische voetballer met een carrière waar menig voetballer jaloers op zal zijn. De ene voetbalfan liep met hem weg waar de ander kon hem wel schieten. In 1995 kwam John Terry in de jeugdopleiding van Chelsea terecht. Dit zou het begin zijn van een succesvolle relatie tussen speler en club. John Terry heeft namelijk in totaal 19 seizoenen bij de club uit Londen onder contract gestaan.

In deze seizoenen kwam hij tot bijna 500 wedstrijden en 41 goals voor Chelsea. Hij werd 5x kampioen van Engeland, won de Champions League, won de Europa League, 5x de FA Cup en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het laatste seizoen uit zijn carrière speelde John Terry voor Aston Villa, wat in de Championship speelde. Na zijn afscheid als speler is John Terry doorgeschoven naar de trainersstaf van Aston Villa en bekleed hij nu de functie van assistent trainer.

Wil jij nou nog meer zien van Toni Terry? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Estelle Bergkamp, de dochter van én de vriendin van Donny van de Beek. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!