In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van de mooiste dochters van oud voetballers op onze site! We kunnen alvast verklappen dat de vriendin van Donny van de Beek en de vriendin van Matthijs de Ligt in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Estelle Bergkamp de vriendin van Donny van de Beek en Dochter van Dennis Bergkamp

Estelle Bergkamp sluit de top 5 van deze week af. Zij is de knappe vriendin van Donny van de Beek en dochter van oud voetballer Dennis Bergkamp. Donny van de Beek en Estelle Bergkamp kwamen elkaar tegen in de tijd dat Dennis Bergkamp nog werkzaam was bij Ajax, de club waar Donny voor speelt. Estelle Bergkamp studeerde in januari 2020 af en heeft nu haar eigen onderneming opgericht.

4

Joëlle Witschge de vrouw van Dave Bulthuis en dochter van Richard Witschge

Op plaats 4 staat Joëlle Witschge. Zij is de vrouw van voetballer Dave Bulthuis en de dochter van oud Ajacied Richard Witschge. Joëlle Witschge woont samen met Dave Bulthuis in Zuid-Korea, hier speelt Dave voor Ulsan Hyundai FC. De vrouw van Dave Bulthuis is werkzaam als professioneel fotomodel. Samen heeft het stel een zoontje.

3

Danielle Favatto de prachtige dochter van Romario

Op de 3e plaats staat Danielle Favatto, de bloedmooie dochter van voetbal legende Romario. Deze Braziliaanse schoonheid heeft absoluut de bekendste vader uit deze top 5. Toevallig heeft hij wel zeer succesvolle jaren in de Nederlandse Eredivisie gekend. Danielle Favatto is één van de zes kinderen die Romario heeft gekregen. Ook hebben niet alle kinderen dezelfde moeder.

2

Beau de Boer de vriendin van Calvin Stengs en dochter van Frank de Boer

Op plaats 2 staat nog een knappe blondine. Namelijk Beau de Boer, de mooie vriendin van Calvin Stengs en de dochter van Frank de Boer. Beau de Boer is zelf ook topsporter, ze speelt namelijk op hoog niveau handbal en kwam al uit voor het Nederlandse jeugdteam. Naast haar sport carrière studeert Beau nog aan de Johan Cruyff Academy. Mocht het in de topsport niet lukken, dan kan ze altijd nog voor een modellencarrière kiezen.

1

Annekee Molenaar de vriendin van Matthijs de Ligt en dochter van Keje Molenaar

Deze top 5 wordt aangevoerd door niemand minder dan Annekee Molenaar. Zij is de vriendin van Matthijs de Ligt en de dochter van oud Ajax en Feyenoord speler Keje Molenaar! Annekee Molenaar is een professioneel model en doet dit zeer verdienstelijk. Momenteel woont ze samen met Matthijs de Ligt in het Italiaanse Turijn, hier speelt De Ligt voor Juventus.

De Instagram-accounts van de top 5 Dochters van oud voetballers

Estelle Bergkamp
Joëlle Witschge
Danielle Favatto
Beau de Boer
Annekee Molenaar

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier