In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van mooiste Barcelona WAGS op onze site! We kunnen alvast verklappen dat de vriendin van onze eigen Frenkie de Jong en de vriendin van Lionel Messi in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Daniela Jehle de Nederlandse vrouw van Marc Andre Ter Stegen

De top 5 van deze week sluiten we af met een WAG uit eigen land. Daniela Jehle is namelijk de prachtige vrouw van FC Barcelona keep Marc-Andre Ter Stegen. Dit stel is de kersverse trotse ouders van hun op 28 december geboren zoontje Ben. Veel Nederlanders zullen Daniela Jehle niet bekend in de oren doen klinken. Toch is deze WAG behoorlijk populair op Instagram, ze heeft namelijk een dikke 400.000 volgers. Nieuwsgierig geworden naar Daniela? Bekijk dan snel haar pagina!

4

Mikky Kiemeney, vriendin van Frenkie de Jong

Mikky Kiemeney staat deze week op plaats 4. Deze WAG is op dit moment misschien wel de bekendste van ons land. Dit komt natuurlijk mede door de ongekende prestaties van haar vriend Frenkie de Jong. Zelf timmert Mikky ook hard aan de weg om haar eigen carrière tot een groot succes te brengen. Met haar eigen kleding merk hoopt ze internationaal door te breken in de modewereld.

3

Keila Garcia de prachtige vriendin van Arthur Melo

Keila Garcia vinden we terug op plaats 3. Zij is de beeldschone vriendin van Arthur Melo. Veel weten we niet over Keila Garcia, één ding weten we wel. En dat is dat ze beeldschoon is. Bekijk daarom snel haar pagina!

2

Ingrid Gaixas de knappe brunette van FC Barcelona speler Carles Alena

Op plaats 2 vinden we een minder bekende WAG terug. Op deze plaats staat namelijk Ingrid Gaixas, de vriendin van FC Barcelona talent Carles Alena. Dit gelukkige koppel is inmiddels al 5 jaar bij elkaar. Ze zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje.

1

Antonella Roccuzzo de bloedmooie vrouw van Lionel Messi

Op plaats 1 staat deze week niemand minder dan Antonella Roccuzzo! De vrouw van volgens de beste voetballer van de wereld, Lionel Messi. Het mooie aan dit stel is dat ze elkaar sinds hun kinderjaren kennen. En dat de term golddigger dus absoluut niet opgaat voor Antonella Roccuzzo. Samen heeft dit sterrenkoppel drie prachtige zoons.

De Instagram-accounts van de top 5 FC Barcelona WAGS

Daniela Jehle
Mikky Kiemeney
Keila Garcia
Ingrid Gaixas
Antonella Roccuzzo

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier