In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van De mooiste Arsenal WAGS op onze site! We kunnen alvast verklappen dat de vrouw van Shkodran Mustafi en de vrouw van Bernd Leno in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Leonita Lekaj is de mooie vrouw van Granit Xhaka

De top 5 van deze wordt afgesloten door Leonita Lekaj. Deze prachtige Albanese vrouw is getrouwd met Arsenal middenvelder Granit Xhaka. Leonita Lekaj houdt enorm van luxe en draagt dan ook graag dure kleding. Ook is het stel regelmatig te vinden in de duurste restaurants van Londen. In 2017 stapte dit Albanese koppel is het huwelijksbootje en in 2019 werden zij de ouders van hun dochtertje.

4

Vjosa Kaba is de vrouw van Shkodran Mustafi

De 4e plaats van deze week is voor Vjosa Kaba. Vjosa Kaba is de prachtige vrouw van Arsenal verdediger Shkodran Mustafi. Net als haar man is Vjosa Kaba van Albanese afkomst. De twee tortelduifjes stapte in 2016 in het huwelijksbootje. Inmiddels heeft het Albanese koppel twee kinderen mogen krijgen. Vjosa Kaba verdiend haar brood als professioneel model. Na het zien van haar foto’s zal je wel begrijpen waarom.

3

Paige Almendariz is de sportieve ex-vriendin van Rob Holding

Op plaats 3 vinden we Paige Almendariz terug. Paige Almendariz is de knappe ex-vriendin van Arsenal verdediger Rob Holding. Deze Amerikaanse schoonheid is voetbalster van beroep. Ze speelt op het hoogste niveau van het Amerikaanse vrouwenvoetbal. Naast voetballen houdt Paige Almendariz enorm van ballet, muziek en reizen. Op Instagram is de Amerikaanse voetbalster ook populair. Haar Instagram pagina telt maar liefst 70.000 volgers!

2

Maria Tzigkou is de mooie vriendin van Konstantinos Mavropanos

Op de 2e plaats in deze top 5 staat niemand minder dan Maria Tzigkou. Maria Tzigkou is de knappe vriendin van Arsenal talent Konstantinos Mavropanos. Deze Griekse schoonheid woont momenteel in Duitsland samen met Konstantinos Mavropanos. Konstantinos Mavropanos wordt namelijk door Arsenal verhuurd aan het Duitse 1.FC Nürnberg. Wacht niet langer en bekijk snel de foto’s van deze prachtige Griekse schoonheid.

1

Sophie Christin is de knappe vrouw van Bernd Leno

De 1e plaats van deze week wordt ingenomen door Sophie Christin. Sophie Christin is de prachtige vrouw van Arsenal keeper Bernd Leno. De vrouw van Bernd Leno heeft een Duitse vader en een Tsjechische moeder. Sophie Christin is in tegenstelling tot een hele hoop WAGS geen model van beroep, maar ze is werkzaam als vertaler. In 2019 stapte zij en Bernd Leno in het huwelijksbootje.

De Instagram-accounts van de top 5 mooiste Arsenal WAGS

Leonita Lekaj
Vjosa Kaba
Paige Almendariz
Maria Tzigkou
Sophie Christin

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier