In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van De mooiste Belgische WAGS op onze site! We kunnen alvast verklappen dat de vrouw van Lucas Pirard en de vriendin van Gregory van der Wiel in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Julie Van Weehaeghe de mooie vriendin van Frank Boeckx

Deze week sluiten we de top 5 af met niemand minder dan Julie Van Weehaeghe. Julie Van Weehaeghe is de prachtige vriendin van Belgisch doelman Frank Boeckx. Julie Van Weehaeghe werkt in de digitale marketing. Haar echte passie is bezig zijn met voeding en koken. Onder de naam Hapjesprinses is Julie actief op Instagram. Hier plaatst ze allerlei heerlijke en gezonde recepten. En mocht dat nog niet genoeg zijn, dan kan je altijd haar eigen website bezoeken voor nog meer lekkers.

4

Luna Stevens de geweldig mooie vriendin van Sandy Walsh

Op de 4e plaats staat Luna Stevens, de vriendin van Sandy Walsh. Dat deze Belgische schoonheid werkzaam is als model zal je niet verbazen na het zien van haar foto’s. Naast haar modellenwerk is Luna Stevens ook actief als danseres en make-up artiest. Luna Stevens is ook zeer actief op social media. Zo heeft ze samen met haar zusje een eigen Youtube kanaal. Ook haar Instagram account wordt voorzien van nieuwe foto’s. En Luna Stevens laat weinig aan de verbeelding over!

3

Rose Bertram de knappe vriendin van Gregory van der Wiel

Op de 3e plaats vinden we Rose Bertram, de vriendin van Gregory van der Wiel. Rose Bertram is waarschijnlijk de bekendste WAG uit deze top 5. Officieel mogen we haar eigenlijk geen WAG meer noemen, aangezien Gregory van der Wiel gestopt is als voetballer. Maar wij vonden dat Rose Bertram niet mocht ontbreken in deze lijst. Wacht niet langer en bekijk snel haar prachtige foto’s!

2

Noemie Happart de beeldschone vrouw van Yannick Carrasco

Op de 2e plaats van deze week staat niemand minder dan Noemie Happart, de vrouw van Yannick Carrasco. Noemie Happart is een vrij bekende Belgische WAG. Dit komt natuurlijk mede doordat haar man bij een grote club speelt. Maar je kan haar ook kennen als Miss België 2013. Daarna behaalde Noemie Happart zelfs de finale van de Miss World verkiezingen! Yannick Carrasco gaven elkaar in 2017 het jawoord.

1

Amelie Dethier de prachtige vrouw van Lucas Pirard

Op plaats 1 staat deze week Amelie Dethier, de vrouw van Lucas Pirard. Amelie Dethier is een professioneel fotomodel en heeft voor enkele bekende merken model gestaan. In 2015 werd Amelie Dethier verkozen tot Miss Luik en Miss Wallonië. Zij en Lucas Pirard stapte in 2019 in het huwelijksbootje. Momenteel is Amelie Dethier hoog zwanger van hun eerste kindje. Wanneer ze precies is uitgerekend is niet bekend.

De Instagram-accounts van de top 5 mooiste Belgische WAGS

Julie Van Weehaeghe
Luna Stevens
Rose Bertram
Noemie Happart
Amelie Dethier

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier