In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van De mooiste Britse WAGS op onze site! We kunnen alvast verklappen dat de ex-vrouw van Ashley Cole en de vriendin van Scott Sinclair in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Amber Davies is de prachtige vriendin van Ruben Loftus-Cheek

De top 5 van deze week wordt afgesloten door Amber Davies! Amber Davies is de vriendin van Ruben Loftus-Cheek. Deze Britse schoonheid kreeg bekendheid door haar deelname aan het reality programma Love Island! Amber Davies ambieert een carrière als actrice. Ze is zeer actief op social media en verwend haar volgers met sexy kiekjes van zichzelf.

4

Helen Flanagan de mooie vriendin van Scott Sinclair

Op de 4e plaats staat Helen Flanagan, de prachtige vriendin van Scott Sinclair. Helen Flanagan is een bekende Britse soapactrice. Ze speelde o.a. in Coronation Street en Just Rosie. Sinds 2009 vormt ze een stel met Scott Sinclair en sinds 2018 zijn de twee verloofd. Samen heeft het koppel twee dochters gekregen. Bekijk snel de prachtige foto’s van deze beroemde soapactrice.

3

Perrie Edwards de beroemde vriendin van Alex Oxlaide-Chamberlain

De 3e plaats van deze week is voor Perrie Edwards. Perrie Edwards is de prachtige vriendin van Alex Oxlaide-Chamberlain. Geheel toevallig is Perrie Edwards ook zangeres en is ze ook onderdeel van de meidengroep Little Mix. Perrie Edwards is nu enkele jaren samen met Liverpool speler Alex Oxlaide-Chamberlain. Het stel lijkt dolgelukkig te zijn en deelt regelmatig foto’s van zichzelf op social media.

2

Leigh-Anne Pinnock de beeldschone vriendin van Andre Gray

Ook op de 2e plaatst staat ook een bekende Britse zangeres. Hier staat namelijk Leigh-Anne Pinnock, zij is de vriendin van Engelse spits Andre Gray. Leigh-Anne Pinnock deed net als Cheryl Cole mee aan een talentenjacht, ditmaal X-Factor. Na dit tv programma vormde Leigh-Anne Pinnock de meidengroep Little Mix. Dit deed ze samen met enkele andere deelnemers van het programma. Wacht niet langer en bekijk deze prachtige WAG snel!

1

Cheryl is de beroemde ex-vrouw van Ashley Cole

Op de 1e plaats van deze week vinden we een zeer beroemde WAG. We hebben het namelijk over Cheryl Cole, de ex-vrouw van oud-voetballer Ashley Cole. Cheryl Cole kreeg natuurlijk bekendheid door het tv programma Popstars. Ze won het uiteindelijke programma samen met haar meidengroep Girls Aloud. Cheryl en Ashley stapte in 2006 in het huwelijksbootje, maar gingen vier jaar later uit elkaar.

De Instagram-accounts van de top 5 mooiste Britse WAGS

Amber Davies
Helen Flanagan
Perrie Edwards
Leigh-Anne Pinnock
Cheryl Cole

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier