Het is weer maandag! En dat wil zeggen, tijd voor een nieuwe Top 5 van de week! Voor de top 5 van deze week gaan we weer eens naar de Premier League. We zetten deze week namelijk de 5 mooiste Chelsea WAGS voor je op een rijtje. We kunnen alvast verklappen dat de vriendin van Mason Mount en de vrouw van Mateo Kovacic is deze top 5 voorkomen. Wacht niet langer en bekijk gehele top 5 nu snel!

5

Andrea Peréz is de vriendin van Kepa Arrizabalaga

De top 5 van deze week sluiten we af met Andrea Peréz. Andrea Peréz is de mooie vriendin van Chelsea doelman Kepa Arrizabalaga. De vriendin van Kepa Arrizabalaga is een stoere chick die regelmatig gaat surfen met vriendinnen. Daarnaast houdt het Spaanse stel ervan om mooie reizen te maken samen. Zo bezochten ze onder andere de gok hoofdstad van de wereld, Las Vegas. Ook houden ze ervan om lekker op het strand te liggen en te zwemmen in een azuurblauwe zee.

4

Izabel Kovacic is de knappe vrouw van Mateo Kovacic

De 4e plaats van deze week is voor Izabel Kovacic. Zoals de naam al doet vermoeden is dit de vrouw van Chelsea middenvelder Meteo Kovacic. Izabel Kovacic is net als vele WAGS in deze top 5 model van beroep. Daarnaast is ze zelfstandig ondernemer en heeft ze haar eigen webshop opgericht. In haar webshop verkoopt ze hippe baby en kinderkleding. Dit Kroatische stel houdt zelf ook enorm van mode en ze lopen er dan ook altijd tip top bij. Bekijk de vrouw van Mateo Kovacic nu snel!

3

Stephania Stegman is de mooie vriendin van Marcos Alonso

De 3e plaats van deze week wordt ingenomen door Stephania Stegman. Stephania Stegman is de knappe vriendin van Chelsea verdediger Marcos Alonso. De vriendin van Marcos Alonso is van Paraguayaanse afkomst en is werkzaam als model en actrice. Ze behoort tot de absolute top van de modellenwereld en reist dan ook de hele wereld rond voor haar werk. Ook sierde ze de covers van diverse tijdschriften zoals Woman’s Health, Cosmopolitan en Vogue. Wacht niet langer en bekijk deze prachtige WAG nu snel!

2

Chloe Wealleans-Watts is de mooie vriendin van Mason Mount

Op plaats 2 staat Chloe Wealleans-Watts, zij is de vriendin van Chelsea middenvelder Mason Mount. Chloe Wealleans-Watts is zangeres en actrice van beroep. De echte grote doorbraak van haar meidengroep moet echter nog komen. Het jonge Britse stel houdt ervan om heerlijk samen op vakantie te gaan. Zo bezochten ze de meest tropische plekken samen, maar ook Amsterdam kunnen de twee al van hun lijstje schrappen.

1

Amber Davies de knappe vriendin van Ruben Loftus-Cheek

Op de 1e plaats van deze week staat Amber Davies. Zij is de mooie vriendin van Ruben Loftus-Cheek. Amber Davies is een bekend gezicht op de Britse televisie. Ze kreeg bekendheid door haar deelname aan het reality programma Love Island. Tegenwoord wilt Amber meer zijn dan alleen bekend van reality programma’s. Zo heeft ze de ambitie om door te breken als actrice. Op social media doet Amber Davies het ook erg goed. Haar Instagram account telt maar liefst 1,6 miljoen volgers.

De Instagram-accounts van de top 5 mooiste Chelsea WAGS

Andrea Peréz
Izabel Kovacic
Stephania Stegman
Chloe Wealleans-Watts
Amber Davies

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier