In de top 5 van deze week staan de mooiste niet WAGS van onze site! Normaal staan natuurlijk de vrouwen en vriendinnen van voetballers centraal in de top 5. Maar aangezien wij ook enkele knappe modellen en presentatrices op onze site hebben staan willen wij die graag met jullie delen. Wacht dan ook niet langer en bekijk deze speciale top 5 nu snel!

5

Bianca Gascoigne is de knappe stiefdochter van Paul Gascoigne

We sluiten de top 5 van deze week af met Bianca Gascoigne. Bianca Gascoigne is de stiefdochter van oud-voetballer Paul Gascoigne. Ze is een Britse tv persoonlijkheid en nam deel aan diverse reality shows. Zo deed ze mee aan Celebrity Big Brother en Love Island. Bianca Gascoigne stond ook voor enkele grote magazines model, zo stond ze op de cover van FHM, Maxim en Loaded. Ben jij benieuwd naar deze Britse bekendheid? Bekijk dan snel al haar foto’s!

4

Karolina Bojar één van ‘s werelds mooiste vrouwelijke scheidsrechters

Op plaats 4 staat Karolina Bojar. Karolina Bojar is één van de knapste vrouwelijke scheidsrechters van de wereld. In het verleden werd ze al eens uitgeroepen tot Meest Sexy Arbiter van de Wereld. Naast haar werk als scheidsrechter studeert Karolina Bojar rechten aan de universiteit van Kraków. In haar vrije tijd sport ze ontzettend veel en maakt ze graag verre reizen. Haar Instagram pagina staat dan ook vol met foto’s op tropische stranden!

3

Zaira Nara het zusje van Wanda Nara en ex-vriendin van Diego Forlan

Op plaats 3 vinden we Zaira Nara. Zaira Nara is het zusje van Wanda Nara, de vrouw van Mauro Icardi. Naast de zus van, is Zaira Nara ook de ex-vriendin van oud-voetballer Diego Forlan. Zaira Nara is een professioneel model en werd al op jonge leeftijd ontdekt. In 2010 verscheen Zaira Nara is de lijst van meest sexy vrouwen ter wereld. Dit Argentijnse model is tevens werkzaam voor de Argentijnse televisie. Ook op social media is Zaira Nara een bekendheid. Haar Instagram pagina telt maar liefst 3,7 miljoen volgers.

2

Cristina Chiabotto de oud presentatrice van Juventus TV

De 2e plaats van deze week is voor niemand minder dan Cristina Chiabotto. Cristina Chiabotto is een Italiaans model en tv presentatrice. In 2004 kreeg Cristina Chiabotto bekendheid door tot Miss Italië verkozen te worden. Vanaf toen ging het hard met de carrière van haar en kreeg ze enkele klussen als tv presentatrice. Een voetbalfan is Cristina Chiabotto al vanaf jonge leeftijd en haar liefde heet Juventus. In 2013 kwamen haar werk en liefde bij elkaar, ze werd namelijk de presentatrice van Juventus TV.

1

Voetbal verslaggeefster Diletta Leotta

Op de 1e plaats van deze top 5 vinden we Diletta Leotta. Diletta Leotta is wat ons betreft de knapste voetbal verslaggeefster die er op deze aardbol rondloopt. Deze Italiaanse schoonheid zorgt ervoor dat elke man in Italië elk weekend aan de buis gekluisterd zit. En opeens vindt men de de voorbeschouwing en de interviews naderhand een stuk interessanter dan voorheen. Wacht niet langer en bekijk de foto’s van Diletta Leotta nu snel!

De Instagram-accounts van de top 5 mooiste niet WAGS

Bianca Gascoigne
Karolina Bojar
Zaira Nara
Cristina Chiabotto
Diletta Leotta

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier