Het is weer tijd voor een nieuwe top 5 van de week! Deze week hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste oud-voetballer WAGS. We kunnen alvast verklappen dat o.a. de vriendin van Hedwiges Maduro in deze top 5 van de week staat. Wacht niet langer en bekijk hieronder snel wie er allemaal nog meer in deze top 5 van de week voorkomen!

5

Kate Wright is de prachtige vrouw van Rio Ferdinand

We sluiten de top 5 van deze week af met Kate Wright. Kate Wright is de prachtige vrouw van oud-voetballer Rio Ferdinand. De vrouw van Rio Ferdinand is een bekende actrice in Engeland. Ze speelde onder andere in de serie The Only Way Is Essex. Het Britse stel stapte op 27 september 2019 in het huwelijksbootje. Wacht niet langer en bekijk deze prachtige WAG nu snel!

4

Rose Bertram is de knappe vriendin van Gregory van der Wiel

De 4e plaats wordt bezet door niemand minder dan Rose Bertram. Rose Bertram is de Belgische WAG van oud-voetballer Gregory van der Wiel! De vriendin van Gregory van der Wiel is één van de bekendste Belgische WAGS van dit moment. Ze is werkzaam als professioneel model en werkte al samen met enkele grote merken. Tegenwoordig is het stel woonachtig in Los Angeles, samen met hun dochtertje.

3

Victoria Koblenko is de knappe vrouw van Evgeniy Levchenko

Op plaatst 3 van deze week staat niemand minder dan Victoria Koblenko. Victoria Koblenko is natuurlijk de prachtige vrouw van Evgeniy Levchenko. Waarschijnlijk ken je Victoria Koblenko wel van de Nederlandse televisie. Ze kreeg bekendheid vanwege haar rol in Goede tijden slechte tijden. Tegenwoordig speelt ze in films, schrijft ze columns en schuift ze regelmatig aan in talkshows. Maar het allermeest is ze natuurlijk de moeder van hun zoontje Kiy!

2

Federica Nargi is de mooie vriendin van Alessandro Matri

Voor de 2e plaats van deze top 5 gaan we naar Italië. Hier vinden we Federica Nargi, de beeldschone vriendin van Alessandro Matri. De vriendin van Alessandro Matri is een bekend model, actrice en presentatrice. Ze deed mee aan diverse Miss Verkiezingen en speelde in bekende Italiaanse films. Ze heeft twee dochters samen met Alessandro Matri.

1

Elise van der Horst is de prachtige vriendin van Hedwiges Maduro

Op de 1e plaats van deze week vinden we een WAG van eigen bodem. We hebben het over niemand minder dan Elise van der Horst, de vriendin van oud-voetballer Hedwiges Maduro. Elise van der Horst is beter bekend onder haar artiestennaam EliZe. Deze zangeres zou onder andere kunnen kennen van hits als Automatic en Shake. EliZe zong in haar Kinderen Voor Kinderen tijd ook het bekende Tietenlied!

De Instagram-accounts van de top 5 Mooiste oud-voetballer WAGS

Kate Wright
Rose Bertram
Victoria Koblenko
Elise van der Horst
Federica Nargi

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier