In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van mooiste Nederlandse WAGS die werkzaam zijn als professioneel model! We kunnen alvast verklappen dat de vrouw van Daley Blind en de vriendin van Davy Klaassen in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet. Bekijk hier beneden snel de Top 5 Nederlandse WAGS modellen.

5

Joëlle Witschge-Bulthuis is de knappe vrouw Dave Bulthuis

De top 5 van deze week wordt afgesloten door Joëlle Witschge. Joëlle Witschge is sinds december 2019 getrouwd met de Nederlandse voetballer Dave Bulthuis. Daarnaast heeft Joëlle Witschge natuurlijk een hele bekende vader. Haar vader is namelijk oud-voetballer Richard Witschge. Tegenwoordig wonen Dave en Joëlle is Zuid-Korea, hier speelt Dave Bulthuis voor Ulsan Hyundai FC. Bekijk nu snel de foto’s van de vrouw van Dave Bulthuis!

4

Marrit Nicolai de prachtige vriendin van Warner Hahn

De 4e plaats van deze week is voor Marrit Nicolai. Marrit Nicolai is de geweldig mooie vriendin van SC Heerenveen keeper Warner Hahn. Sinds 2015 vormen ze een koppel en in april 2018 beviel Marrit van hun dochtertje Daisy Ailyn Hahn. De ex-vriend van Marrit Nicolai is zanger Tim Douwsma. Bekijk nu snel alle prachtige foto’s van deze WAG!

3

Candy-Rae Fleur is de beeldschone vrouw van Daley Blind

Op plaatst 3 staat Candy-Rae Fleur, de prachtige vrouw van Daley Blind. Het is niet de eerste keer dat Candy-Rae Fleur in de top 5 voorbij komt. En dit is natuurlijk niet zonder reden, ze behoort namelijk tot de mooiste WAGS van Nederland. Sinds juni 2019 mag ze zich de vrouw van Daley Blind noemen. En sinds oktober 2019 is het stel de trotse ouders van hun zoontje Lowen Dace Blind.

2

Martine van Duijvenbode de mooie vriendin van Jan-Arie van der Heijden

Op de 2e plaats van deze week staat Martine van Duijvenbode. Martine van Duijvenbode is de prachtige vriendin van Feyenoord verdediger Jan-Arie van der Heijden. De Feyenoorder en zijn vriendin hebben samen een zoontje, zijn naam is Tygo. De vriendin van Jan-Arie van der Heijden heeft voor diverse grote bedrijven model gestaan. Denk hierbij aan Nike, Porsche en O’Neill.

1

Laura Benschop is de prachtige vriendin van Davy Klaassen

De 1e plaats wordt deze week ingenomen door niemand minder dan Laura Benschop, de vriendin van Davy Klaassen. Dit Nederlandse model kreeg in 2016 een relatie met de oud-Ajacied. Inmiddels woont het stel in Bremen, Duitsland. Ze zijn hierheen verhuisd nadat Davy Klaassen een contract tekende bij Werder Bremen. Wacht niet langer en bekijk snel de foto’s van deze prachtige Nederlandse WAG!

De Instagram-accounts van de top 5 Nederlandse WAGS modellen

Joëlle Witschge
Marrit Nicolai
Candy-Rae Fleur
Martine van Duijvenbode
Laura Benschop

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier