In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van mooiste brunettes op onze site! We kunnen alvast verklappen dat de vriendin van Lionel Messi en de vriendin van Daley Blind in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Victoria Beckham de wereldberoemde vrouw van David Beckham

Dit moet toch wel één van s’werelds bekendste WAGS zijn. Victoria Beckham, de wonderschone vrouw van levende legende David Beckham. Deze oud Spice Girl is tegenwoordig vooral bezig met haar eigen kledinglijn. Daarnaast zet de familie Beckham zich enorm in voor goede doelen. Victoria en David zijn inmiddels als meer dan 20 jaar gelukkig getrouwd, en hebben samen vier kinderen.

4

Candy Rae Fleur Blind, vrouw van Daley Blind

In de top 5 van deze week staat gelukkig ook een WAG van Nederlandse bodem. We hebben het hier over niemand minder dan Candy-Rae Fleur, de prachtige vrouw van Ajax verdediger Daley Blind. De twéé zijn dit jaar getrouwd, en zijn daarnaast ook voor de eerste keer ouders geworden van hun eerste kindje.

3

Pilar Rubio de beroemde Spaanse vrouw van Sergio Ramos

Deze knappe brunette is de beroemde vrouw van Sergio Ramos. Deze keiharde verdediger van Real Madrid mag toch in zijn handjes klappen dat hij Pilar Rubio zijn vrouw mag noemen. Pilar Rubio is zelf ook geen onbekende in Spanje. Ze is namelijk een bekende journaliste en is ook regelmatig op televisie te zien. Pilar en Sergio hebben samen drie kinderen.

2

Antonella Roccuzzo, vrouw van Lionel Messi

Antonella Roccuzzo is de prachtige vrouw van de bekendste voetballer ter wereld. Namelijk Lionel Messi. Deze prachtige brunette is al sinds jonge leeftijd bij haar jeugdliefde. In 2017 gaf het stel elkaar het jawoord en heeft inmiddels drie zonen met elkaar.

1

Sarah Kohan de beeldschone vrouw van Javier Hernandez

Sarah Kohan is de beeldschone vrouw van Javier Hernandez. De Mexicaans international die bij verschillende top clubs speelde o.a. Real Madrid, Manchester United en op dit moment Sevilla FC. Sarah Kohan is een internationaal bekend model, met ruim 1.5 miljoen volgers op haar Instagram. Het stel trouwde in 2019 en heeft samen een zoontje gekregen.

De Instagram-accounts van de Top 5 brunettes

Victoria Beckham
Candy Rae Fleur Blind
Pilar Rubio
Antonella Roccuzzo
Sarah Kohan

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier