In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van mooiste Ajax WAGS op onze site! We kunnen alvast verklappen dat de vriendin van Daley Blind en de vriendin van Donny van de Beek in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Kira Winona, de knappe Duitse vriendin van David Neres

Kira Winona, deze knappe Duitse WAG sluit de top 5 van de week af. Maar het is absoluut geen schande om op de 5e plaats te staan in deze top 5. Want de concurrentie is moordend deze week. Deze Duitse fitnessinstructrice en model staat aan de zijde van de Braziliaanse aanvaller David Neres. Op dit moment staat haar vriend helaas aan de kant met een blessure, maar wij hopen dat hij er na de winterstop weer klaar voor is.

4

Estelle Bergkamp, de dochter van én de vriendin van Donny van de Beek

De naam Bergkamp kent elke voetbal liefhebber natuurlijk wel. Maar Estelle Bergkamp is voor niet iedereen een bekende naam. Deze leuke meid is sinds een aantal maanden de vriendin van Ajax middenvelder Donny van de Beek. Het stel heeft elkaar natuurlijk bij de club uit Amsterdam ontmoet. Dennis Bergkamp was toen der tijd namelijk werkzaam bij de club als jeugdtrainer.

3

Blossom Blue is de vriendin van Noa Lang

Deze WAG is voor vele van jullie misschien nog onbekend. Juist daarom is het extra leuk dat deze WAG deze week op nr 3 binnenkomt in de top 5. Blossom Blue is de vriendin van Noa Lang. De Ajax aanvaller die dit jaar zijn grote doorbraak beleefde, mede door blessureleed bij andere spelers. Hij bekroonde zijn eerste basisplaats in de Eredivisie zelfs met een hattrick tegen FC Twente!

2

Naomi Veltman, de spontane vrouw van Joel Veltman

Een nieuwkomer in de top 5 van de week. Maar een WAG die haar 2e plaats deze week dubbel en dwars verdiend. We hebben het hier namelijk over niemand minder dan Naomi Veltman! Deze prachtige WAG is sinds 2016 getrouwd met Joel Veltman en zijn samen de ouders van een prachtige dochter!

1

Candy Rae Fleur Blind, vrouw van Daley Blind

Deze prachtige WAG is geen onbekende in de top 5 van de week op WAGSANDMORE. Maar we kunnen nou eenmaal niet om de schoonheid van Candy-Rae heen. En daarom deze week op nummer 1 Candy-Rae Fleur!!

De Instagram-accounts van de top 5 Ajax WAGS

Kira Winona
Estelle Bergkamp
Blossom Blue
Naomi Veltman
Candy Rae Fleur Blind

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier