In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van mooiste Argentijnse WAGS op onze site! We kunnen alvast verklappen dat de vriendin van Lautaro Martinez en de vriendin van Fede Valverde in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Oriana Sabatini de beroemde vriendin van Paulo Dybala

Deze week wordt de top 5 afgesloten voor niemand minder dan Oriana Sabatini. Dit is de beeldschone vriendin van Juventus aanvaller Paulo Dybala. Oriana Sabatini is een echt multi talent. Zo is ze een zeer succesvol zangeres maar is daarnaast ook nog actrice en model. In Argentinië is dit een echt sterrenkoppel. En kunnen ze absoluut niet meer normaal over straat. Bekijk snel alle prachtige foto’s van Oriana Sabatini op wagsandmore.nl!

4

Augstina Gandolfo de prachtige vriendin van Lautaro Martinez

De 4e plaats van deze top 5 wordt ingenomen door Augstina Gandolfo, de vriendin van Internazionale spits Lautaro Martinez. Augstina Gandolfo is een bekende influencer en is dus zeer actief op social media. Met meer dan een half miljoen volgers heeft ze een zeer groot bereik. Haar pagina staat vol met foto’s van haar verre reizen. Ook is ze erg sportief en brengt ze veel tijd door in de gym.

3

Agostina Moroni is knappe vrouw Franco Vazquez

Op plaats 3 staat deze week Agostina Moroni, de prachtige vrouw van Franco Vazquez. Agostina Moroni is in Argentinië een erg bekend model. Zo was ze het gezicht van verschillende grote mode merken. Op haar Instagram pagina laat ze ook graag haar prachtige lichaam zien en doet dit het liefst op de meest tropische stranden die je je maar kan bedenken.

2

Mina Bonino is de vriendin van Fede Valverde

Op de tweede plaats vinden we niemand minder terug dan Mina Bonino. De beeldschone vriendin van Real Madrid middenvelder Fede Valverde. Mina Bonino is een tv presentatrice op de Spaanse televisie. In februari van 2020 beviel ze van hun tweede kindje.

1

Antonella Roccuzzo, vrouw van Lionel Messi

De eerste plaats van deze week wordt ingenomen door de vrouw van misschien wel de beste voetballer ooit. We hebben het over Antonella Roccuzzo, de prachtige vrouw van Lionel Messi. Dit prachtige Argentijnse stel kent elkaar al vanaf hun kindertijd. Inmiddels zijn ze al jaren samen en trouwden ze in 2017. Samen hebben ze drie zonen gekregen.

De Instagram-accounts van de top 5 Argentijnse WAGS

Antonella Roccuzzo
Mina Bonino
Agostina Moroni
Augstina Gandolfo
Oriana Sabatini

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier